Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lehet valami baja a barátomnak...

Lehet valami baja a barátomnak, ha gyúráshoz tömegnövelőt és teljesítményfokozót használ?

Figyelt kérdés

Ennek a dolognak én nagyon nem örülök, meg szerintem nem is egészséges, de ő állítja, hogy nem lesz ezektől semmi baja. Már sokat veszekedtem emiatt vele, de nem hallgat rám. Nem ezektől lesz olyan "felfújt"?

Most is valami 8000Ft-os tömegnövelőt vesz... -.-

Nyugtassatok meg, hogy ezektől tényleg nem lehet baja.

Köszönöm a válaszokat :)

2010. jan. 15. 21:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
89%
kreatin is mehet azzal sincs baj.ezek a kiegészítők olyan mintha kaját enne folyadék állagban,szal nyugodtan,nem kell aggódni,de rendes tőled hogy így figyelsz a öcsédra:)
2010. jan. 16. 09:51
 12/21 anonim ***** válasza:
92%

Látom a sok hülye ide is betalált:D

Kérdező nyugi a tömegnövelőtől semmi baja nemlesz.

Legálisan boltba kapható "szerektől" pl:tömegnövelő..csak fehérje meg ch van benne. Ha bármi baj lenne a szedéséből szerinted nemtiltották volna be?:)

A teljesítményfokozótól ha agyonszedi magát akkor lehetnek szívmüködés problémái, de ha normálisan akkor semmi

2010. jan. 16. 09:54
 13/21 Gyakor ***** válasza:
67%
Aki nem ért hozzá az tartsa meg magának a "nagyonügyes " gondolatait. Nem lesz semmi baja a barátodnak, megnyugodhatsz. Érdekes, nem nagyon láttam még olyan kérdést, hogy "a barátom cigizik/ sokat iszik, nem lesz ettől baja?" Aki meg szeretné formába hozni a testét, egy kicsit nagyobb izmokat meg vesz mellé pár kieg-et az egyből le van oltva hogy " húú te holnapra impotens leszel, összeesel ugyis ha abbahagyod.. stb" Na szóval a kérdezőnek: nem lesz tőle baja, tapasztalatból mondom, jah és ne halgass a gyökerekre :)
2010. jan. 16. 13:28
 14/21 anonim ***** válasza:
33%
"idióta", "síkhülyék", "gyökerekre" ... nagyon kulturált megjegyzések...mindegyik olyantól hangzott el, aki a tömegnövelő és táplálékkiegészítő mellett szólt. A kérdésben teljesítményfokozóról is szó volt. Amikkel én nem kisérleteznék továbbra sem. Továbbá a táplálékkiegészítőben is azért van benne, hogy kiegészítő, mert kiegészíti valamennyire a táplálkozást. Túladagolva az sem jó. És készítménye válogatja, nem tudhatod mi van benne, és még drága is. Továbbá az is igaz, hogy tömegnövelést, erősödést, stb. ilyeneket átgondolt egészséges életmód és kitartó ütemezett sportolással is el lehet érni. Még azt se lehet mondani, hogy a munka miatt nem megoldható, mert ez annyi időt NEM vesz el, csak jól kell alakítani az edzéseket.
2010. jan. 16. 13:42
 15/21 Gyakor ***** válasza:
Utolsónak: igaz, szebben is ki lehetett volna fejezni, de ezt azokra a kevésbé tájékozott emberekre írták akik láttak/ hallottak valamit és a tapasztalat teljes hiányáról árulkodik a válaszuk. Erre nem lehet alapozni, és a kérdezőt is megtévesztik az ellentétes válaszok. Így akik jobban értenek a témához, azok joggal háborodnak fel hogy miért írnak olyan emberek olyan dolgokról amiről látszólag szinte fogalmuk sincs. Igaz, egészséges táplálkozással, egészséges életmóddal és jól ütemezett edzéssel nem szükségszerű tápkieget venni/enni, de tudod a testépítés nem annyiból áll, hogy heti 3xegy-másfél óra edzés, hanem legalább annyira fontos a megfelelő alvás és étkezés.Kevesen vannak akiknek módjukban áll bevinni a fejlődéshez szükséges mennyiséget szilárd tápanyagokból, mert pl. a munkahely/beosztás vagy suli.. stb nem teszi lehetővé, és erre találták ki a táplálékkiegészítőket."Nem tudhatod mi van benne" hát tudod erre való az összetevők nevű táblázat ami minden tisztességes tápkiegen magyarul is felelhető.Ha nem hiszed el hogy az van benne ami rá van írva akkor meg ennyi erővel semmi bolti kaját ne vegyél, mert abban ugyanúgy nem lehetsz biztos. De megítélésem szerint nem vagy otthon a testépítés világában és papolhatok én neked hajnalig akkor sem érthetnéd meg milyen érzés testépítőnek lenni, és hogy ez sokak számára már nem csak sport, ez egy életforma... (13:28 voltam)
2010. jan. 16. 14:15
 16/21 anonim ***** válasza:
Én ezt elfogadom elnézéskérésnek a többiek nevében. A kitörő indulataink kulturált formában történő kifejtése alap, még rohanó, stresszes világunkban is, akármilyen helyzetben (a teljesen extrémektől eltekintve, de ez nem ilyen, tehát ilyen tekintetben biztos nem kell védeni őket), de ezt te ugyanúgy tudod, ezért írtál kulturáltan. Küzdeni kell nyilván, hogy legyen lehetőség a megfelelő pihenésre, megfelelő étkezésre, stb., de ezt még Magyarországon is elérheti az, akit érdekel a sorsa. Vannak extrém esetek, ők a kivételek, de inkább az emberi hanyagság, érdektelenség miatt van az, ha valaki nem tud gondoskodni magáról. Nem hiszem el valóban, hogy az van benne, ami rá van írva, de ez legyen az én problémám, a kajálás meg olyan, hogy az ellen nem sok mindent tudok tenni, ez van. Megítélésed teljesen helyes, nem vagyok otthon a testépítők világában, mert nem mozgat a dolog, az én célom pusztán az erősödés, sosem akartam, hogy ez külsőleg is látványos legyen. Ha testépítő akar lenni valaki, ám szedje ezeket, ahhoz tényleg szükség van ilyesmire gondolom. Végülis felfoghatom úgy, mint egy szenvedély, az egy teljesen más kérdés, hogy nem látom értelmét, én parkour-özni szeretek, annak sem látják páran értelmét, az is ilyen életforma, csak nem kell hozzá semmilyen szer.
2010. jan. 16. 14:53
 17/21 anonim ***** válasza:
Az ilyen szerektől nem lesz semmi baja, bevizsgált készítmények. Utálom azt amikor a hájas népség minden hülyeséget terjeszt a tápkiegekről...
2010. jan. 16. 15:08
 18/21 anonim ***** válasza:
együnk csak parizert, virslit, szendvicset, az való az egészséges embernek! meg kávét! :))))))
2010. jan. 16. 20:08
 19/21 A kérdező kommentje:

ja és a barátom 18 éves, nem tudom ez számít-e....

végül is van ideje rendesen étkezni, és edzeni is, csak azért szedi a tömegnövelőt, mert nem tud hízni. a teljesítményfokozót fogalmam sincs miért szedni...

azért köszönöm mindenkinek a választ!

sok dolog van ezek mellett, és ellen is szóval végképp nem tudom mit gondoljak...

de inkább nem szólok bele!

2010. jan. 16. 20:11
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
Persze. Majd amikor kéne, nem megy neki sok minden a takaró alatt. És nem a fingást értettem...
2010. jan. 17. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!