Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lehet valami baja a barátomnak...

Lehet valami baja a barátomnak, ha gyúráshoz tömegnövelőt és teljesítményfokozót használ?

Figyelt kérdés

Ennek a dolognak én nagyon nem örülök, meg szerintem nem is egészséges, de ő állítja, hogy nem lesz ezektől semmi baja. Már sokat veszekedtem emiatt vele, de nem hallgat rám. Nem ezektől lesz olyan "felfújt"?

Most is valami 8000Ft-os tömegnövelőt vesz... -.-

Nyugtassatok meg, hogy ezektől tényleg nem lehet baja.

Köszönöm a válaszokat :)

2010. jan. 15. 21:32
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
90%

Ez férfi dolog , ne szólj bele :)

Am télleg semmi baja nem lehet belőle , sőt , még egészséges is .

2010. jan. 15. 22:06
 2/21 anonim ***** válasza:
15%

Ez olyan, hogy vagy jót vesz, vagy nem. Nincs önbizalma, ezt állítom... Én ezt gáznak érzem. De SEMMI közöm hozzá. Van olyan szer, hogy felfújt lesz tőle, meg szép erős is...egészen addig, ameddig ki nem kell hagynia...ott jön a gáz, hogy nem marad meg semmi az erejéből esetleg... vagy nem sok... Nyilván van olyan szer, ami jó, de én a helyében nem kisérleteznék. Egy egészséges normális ember nem használ ilyen szereket!!! Mert nincs rá szüksége.

Itt jegyezném meg, hogy van olyan ismerősöm, aki azért használ ilyet, mert asszem valami izomelgyengülése, vagy milye van, és nem tudná úgymond elkezdeni az edzést nélküle, mert annyira gyenge még hozzá. Persze később szépen lassan leszokik róla. Tehát vannak extrém esetek is. Az a gáz, hogy a többség nem az extrém kategóriába tartozik. Ha ő sem ilyen extrém téma, hogy teszem azt orvos javasolta, akkor beszéld rá, hogy szépen fokozatosan szokjon le róla, mert nem érdemes kisérletezni vele. Ennyi.

2010. jan. 15. 22:49
 3/21 anonim válasza:
30%

Nem tudom, mennyit változtak ezek a készítmények, meg hogy a barátod miket szed, de középsuliban egy oszt.társam is ilyesmi dolgokat használt a gyúrás mellett. (ennek kb.10 éve)

Na, ő mondogatta mindig, amikor ezek a szerek szóba jöttek, meg hogy ő is használja őket: skacok, én már lehet, hogy csak keresztapa lehetek...

2010. jan. 15. 23:16
 4/21 anonim ***** válasza:
26%
Volt erről egy dokufilm a lényege röviden:túl sok olyan dolgot visznek a szervezetükbe ami már túl sok neki.A testépítőknél gyakori probléma a vese betegség a fehérjék miatt, szívbetegségek,a többségük 35-40 évesen erekciós problémákkal küzd sőt egy részük egyszerüen impotens a gyerekeik nagy része betegen születik.Ezt mind orvosok kutatók mondták akik pont ezzel foglalkoznak.Évtizedek óta tépik a szájukat hogy káros de ez olyan mint a nőknél a fogyyibogyók:le akarnak fogyni és mondhatsz bármit beszedik aztán meg néznek egy nagyot.Sűrgősen szedd le a barátodat a cuccról vagy hagyd ott ebből nem sül ki semmi jó.Csak az egészségét veszélyezteti vele és nem lesz erősebb csak nagyobb.Nézd meg a doppingolós sportolókat.Sokan nem egészségesek.
2010. jan. 15. 23:31
 5/21 anonim ***** válasza:
43%

Az utolsó egy idióta!

Látszik, hogy lövése sincs az egészről, de közlési kényszere az van. Valószínűleg jó adag kisebbrendűségi komplexusa van, ami valós kisebbrendűségéből fakad.

1.

Ha 8ezer forintba kerül, akkor az csak táplálékkiegészítő lehet. Ha majd 80ezreket kezd költeni, akkor már gyanakodhatsz doppingolásra.

2.

A dopping a testépítéssel egyidős, ha hozzáértő ember csinálja nem károsabb, mint az ivás vagy a dohányzás.

Sőt pozitív hatásai is vannak.

Mindazonáltal senkinek sem ajánlom, mert nagyfokú hozzáértés szükséges hozzá, anélkül nem kívánatos hatások léphetnek föl.

3.

Nem hiszem, hogy a barátod a Te tanácsaidra lenne rászorulva. Szép dolog, hogy aggódsz érte, de inkább örülnöd kellene, hogy olyan pasid van, aki sportol és szeretne kinézni valahogy és nem az az életcélja, hogy sörhasat növesszen és a haverjaival minden este hányásig igya magát valami füstös kocsmában.

4.

Jobban tennéd, ha Te is vele tartanál....

2010. jan. 16. 02:15
 6/21 anonim ***** válasza:
Nem értem , hogy
2010. jan. 16. 08:35
 7/21 anonim ***** válasza:
90%

Bocsánat , most folytatom

Nem értem , hogy a 2. , a 3. , és a 4. válaszoló minek írt , amikor első ránézésre síkhülyék a témához . Amit leírtatok , akkora b*romságok , mint a föld . NEM LESZ A BARÁTODNAK SEMMI BAJA TŐLE !

2010. jan. 16. 08:37
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
tömegnövelőtől nem lesz baj,ha nem szed mellette szteroidot erre kérdez rá!
2010. jan. 16. 08:50
 9/21 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek a válaszát :)

apu is beszélt vele erről, és ő is mondta neki, hogy ezektől a szteroidoktól impotens lesz később. de azt esze ágában sincs használni! Kreatint sem használ.

A tömegnövelőt is azért használja, mert akármennyit ehet, de nem tud hízni.

Hát akkor, amíg "csak" ezeket szedi tényleg nem fogok beleszólni.

2010. jan. 16. 09:22
 10/21 anonim ***** válasza:
93%

02:15-nek van igaza

Én még annyit tennék hozzá, hogy a fejlett világban szörnyű boszorkányüldözés folyik a testépítés és az ehhez tartozó külömböző szerek ellen.

Ezeknek a rágalmaknak nem kell felülni, valóságalapjuk nulla!

Valószínüleg az egész csak arról szól, hogy aki egyszer kigyúrta magát az egészséges, önbizalomtól duzzadó, független ember lesz, akit nem lehet csak úgy az orránál fogva rángatni, és ez ugyebár egyetlen politikusnak, üzletembernek, gyógyszergyártónak sem lehet érdeke.

2010. jan. 16. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!