Dolnamaca kérdése:
Császár után mennyi idővel lehet hasizom erősítést végezni?
Figyelt kérdés
5 hete szültem a második gyermekem császárral, az első is császáros volt és maradt hasam ami nagyon zavar, mikortól lehet hasizom erősítést végezni?2014. aug. 12. 19:30
1/6 anonim válasza:
A hasizomerősítéstől nem tűnik el a hasadról a zsír. Egyébként olyan 3-4 hét, de gyenge, háton fekve végzett lábemelgetéseket, crunchokat már előbb is.
2/6 A kérdező kommentje:
én azt nem írtam, hogy zsír maradt, hanem nem húzodott úgy vissza a bőr.
2014. aug. 12. 20:45
3/6 Andi80018 válasza:
még várjál kb három hetet, szerintem. Utána lájtos aerob mozgás, kajára odafigyelés, inkább felülések, aztán lábemelések, ha tudsz, járj terembe is. Ha szoptatsz, persze vigyázni kell azért, de sportolni lehet.
4/6 Andi80018 válasza:
Egyébként nem tudom, hogy fullra vissza fog-e húzódni, nem biztos.
5/6 anonim válasza:
Bőr, zsír, tökmindegy, az izom felett van. Az izom edzése ezekre nincs hatással. Az izom erősítésével maximum a megnyúlt izmot tudod visszább húzni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. aug. 12. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!