Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ebben a verekedésben ki nyerne?

Ebben a verekedésben ki nyerne?

Figyelt kérdés
egy ember aki 5 évig űzött valamilyen küzdősportot/harcművészetet de életében egyszersem verekedett utcán, vagy egy olyan ember aki 5 éven át minden héten legalább 2-szer verekedett utcán,kocsmákban,discoban,focimeccdeken stb. de nem tanult harcművészetet/küzdősportot , ki nyerne? életkor, súly, magasság nagyjából egyenlöek...
2014. aug. 10. 20:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
7-es vagyok. Akkor leírom a saját esetemet mert kerültem már verekedésbe, igaz csak egyszer. A télen történt hogy összeszólalkoztam 3 cigánnyal, mondták hogy menjünk ki, és rendezzük le ott, persze nem egyesével jöttek hanem egyszerre. 4 mozdulatomból egy eszméletvesztés, egy borda repedés és egy könyök törés lett (ezért említettem fentebb a könyöktörést), kb. 10-15 másodperc alatt lejátszódott az egész szituáció. Mivel sokan látták hogy csak önvédelem volt, így semmit nem kaptam érte, persze az edzőm nem díjazta a dolgot, de megbeszéltem vele hogy mi történt pontosan. Az meg hogy nem tartja oda a kezét, nem is kell, elég ha üt, és aki képzett, az tudja hogy milyen mozdulattal képes eltörni a karját, de egy utcai bunyós ezzel nincs tisztában. (mellesleg 196 cm és 91 kg vagyok)
2014. aug. 14. 15:24
 12/12 anonim ***** válasza:
#11-es: Grat a győzelemhez. És a példád jól szemlélteti a dolgokat.
2014. aug. 14. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!