Ebben a verekedésben ki nyerne?
sok dologtól függ,pl a helyszíntől.
mert ha ringben lenne,akkor erre volt példa nem egyszer,nagyjából 18-20 éve az utcai harcos rendezvénysorozat keretében.
jött a sok amatőr utcai bunyós,meg mindenféle kemény legény,aztán a tájboxolók,kempósok,bokszolók-kató,kunkli,kukker-1 menet alatt lebombázták mindet a nagy állatokat is.
és nem hiszem,hogy ők sokat bunyóztak volna utcán,viszont kunklinak ha jól tudom 2-3 hetente volt meccse évekig,ez meg elképesztő rutin.
itt az első rendezvény döntője 70kg vs 110kg
"5 évig űzött valamilyen küzdősportot/harcművészetet de életében egyszersem verekedett utcán"
Attól még az edzéseken nem csak előre megbeszélt bunyók vannak. Ott is rendesen egymásnak eresztik a fiatalokat, ha az edző idejét látja a dolognak. És ez szerintem már felér egy utcai bunyóval.
Igen, de a kérdező nem csak küzdősportokra gondold, hanem harcművészetekre is. Harcművészeti edzéseknél, nincs olyan szabályozás, mint küzdősportoknál.
"annak még biztosan nem is vertek be egy rendeset egyszersem, szóval valószínűleg az első ütésbe úgy megszeppenne"
Ez meg úgy hülyeség ahogy van, legyen szó küzdősportról, vagy harcművészetről.
https://www.youtube.com/watch?v=63ENGr82p0o
szerintetek ilyen, és ehhez hasonló majomkodások léteznek egy kocsma előtt, vagy egy eldugott kereszteződésben? valószínűleg még sohasem kerültetek az utcán olyan helyzetbe, én sajnos nem is egyszer (igazából annyira nem sajnálom), de akkor elárulom, hogy egy agresszív cigány, vagy izmosra ivott ember sem nyújtja oda a kezét, hogy "tekerd má ki báttya" :)
kint nincs semmi sportszerűség, sőt még emberség sem gyakran.
8-as válaszoló!
Te komolyan ezen az 1 videó alapján (aminek még csak nem is a valós, gátlástalan harcnak a bemutatása volt a célja) leírod az összes harcművészetet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!