Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sportot ajánlanátok...

Milyen sportot ajánlanátok nekem 15 éves fiúként?

Figyelt kérdés

Szerintetek melyik sportot kellene választanom?

Van elég sok szabadidőm mert suliba nem igazán kell a házin kívül tanulnom és úgy döntöttem, hogy sportolnom kéne már, mert folyton csak gépezek

175 cm alatt vagyok valamivel,

kb 60 cm a súlypontemelkedésem ( örülök is neki)

Elég hajlékony vagyok

Viszonylag gyorsan tudok futni (8:30-9:00 2km)

Elég erős a hasizmom ( régebben cselgáncsoztam)

Nem kell súlyt leadnom,

kicsivel talán szeretnék inkább izmosabb lenni

Árban szerintem a nagyon magas árút nem engednék meg magamnak

Kosárlabdázni,táncolni és úszni nem szeretek

Tippetek van esetleg hogy mi lenne nekem ideális?

2014. aug. 10. 18:41
 1/8 anonim ***** válasza:
40%
csak nem kéne kihagyni azt a házit... súlypontemelkedésekkel
2014. aug. 10. 19:05
 2/8 anonim válasza:
Más labdajátékot kedvelsz? Mondjuk én egyből a floorballra gondoltam, nagyon szórakoztató játék és rendesen el lehet fáradni. :)
2014. aug. 10. 19:47
 3/8 A kérdező kommentje:

Az első válaszolónak üzenem, hogy olvassa el a leírást rendesen mielőtt itt nekem elkezdi az okosságát

A második válaszolónak köszönöm a válaszát és igazság szerint tesin általánosban sokat floorballoztunk meg jártam benne versenyre is iskolával de nem az én sportom!

2014. aug. 10. 19:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha szálkás akarsz maradni, de nagy vállakat, széles hátat, és deltás alakot akarsz, akkor ajánlom a kajakozást, jó sport. Focizni nem szeretsz? Mondjuk abban nem viszed sokra ebben az országban, ennyi idősen kezdve. Vívás? Az is kemény sport, izmosodsz tőle, és még az agyad is dolgozik. Most ennyi jutott eszembe..:)
2014. aug. 10. 21:02
 5/8 anonim válasza:
Egyet értek a négyessel,szerintem a kajakozás az egyik legjobb sport :) főleg ahol jó a közösség :D
2014. aug. 10. 21:47
 6/8 A kérdező kommentje:

Kajakoztam két évet de az edzőmnek nem tetszett hogy a versenyeim miatt ( tanulmányi) sok edzésről hiányoztam

A vívás elől a térdeimet féltem mert nem akarok huszonévesen fájós térddel élni, a foci meg szerintem itthon különösebb jövő nélküli, hamar elkezdendő, tehetséget igénylő sport és annyira jól nem focizok:P

2014. aug. 10. 22:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Görkori. :)

Nagyon jól fejleszti az egyensúlyérzéket, és formálja erősíti a testet. Főleg a lábat, feneket, derekat formásítja. :) És sok görkoris csajjal lehet találkozni, akikkel lehet barátkozni. :)

2014. aug. 11. 00:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Így nem fogsz sportot találni ilyen hozzáállással, hogy "fáj a térdem"
2014. aug. 11. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!