Milyen sportot ajánlanátok nekem 15 éves fiúként?
Szerintetek melyik sportot kellene választanom?
Van elég sok szabadidőm mert suliba nem igazán kell a házin kívül tanulnom és úgy döntöttem, hogy sportolnom kéne már, mert folyton csak gépezek
175 cm alatt vagyok valamivel,
kb 60 cm a súlypontemelkedésem ( örülök is neki)
Elég hajlékony vagyok
Viszonylag gyorsan tudok futni (8:30-9:00 2km)
Elég erős a hasizmom ( régebben cselgáncsoztam)
Nem kell súlyt leadnom,
kicsivel talán szeretnék inkább izmosabb lenni
Árban szerintem a nagyon magas árút nem engednék meg magamnak
Kosárlabdázni,táncolni és úszni nem szeretek
Tippetek van esetleg hogy mi lenne nekem ideális?
Az első válaszolónak üzenem, hogy olvassa el a leírást rendesen mielőtt itt nekem elkezdi az okosságát
A második válaszolónak köszönöm a válaszát és igazság szerint tesin általánosban sokat floorballoztunk meg jártam benne versenyre is iskolával de nem az én sportom!
Kajakoztam két évet de az edzőmnek nem tetszett hogy a versenyeim miatt ( tanulmányi) sok edzésről hiányoztam
A vívás elől a térdeimet féltem mert nem akarok huszonévesen fájós térddel élni, a foci meg szerintem itthon különösebb jövő nélküli, hamar elkezdendő, tehetséget igénylő sport és annyira jól nem focizok:P
Görkori. :)
Nagyon jól fejleszti az egyensúlyérzéket, és formálja erősíti a testet. Főleg a lábat, feneket, derekat formásítja. :) És sok görkoris csajjal lehet találkozni, akikkel lehet barátkozni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!