Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 60 év körül még fejleszthető...

60 év körül még fejleszthető (növelhető) az izomtömeg, vagy csak megtartható a régi?

Figyelt kérdés
2010. jan. 13. 08:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Természetesen növelhető. Lehet edzeni keményen, és jól kajálni, sok fehérjét enni. Ettől nőni fog az izomtömeg. De egy alapos orvosi kivizsgálás előzze meg, főleg ha eddig nem volt sok kapcsolat a sporttal. Amerikában egyébként támogatják, hogy a férfiak, és a nők egyaránt kaphassanak hormonokat bizonyos kor (50) felett. Ugyanis az izmok elsorvadása, a pocakosodás bizonyos hormonok csökkenésének köszönhető. Voltam kint elég sokat, fantasztikus, hogy 70-80 éves emberek is kőkeményen edzenek, és izmosak. Láttam 76 éves pasast 100 kilóval szériázni fekvenyomásban, és félmeztelenül nem nézett ki rosszabbul, mint egy átlagos 55-60 éves... Eszméletlen. Ebben szerintem semmi elítélendő nincs (bár nem ez volt a kérdés bocsánat):)
2010. jan. 13. 09:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Kis bíztatásként még küldök el linket, két nagy öreg akik máig keményen edzenek, Frank Zane, és Dave Draper... 63,64 évesek.

[link]

2010. jan. 13. 09:21
 3/7 anonim ***** válasza:
azért emlitsük meg, hogy frank zane mr.olympia is volt, és tinédzserkora óta edz.
2010. jan. 13. 18:59
 4/7 anonim ***** válasza:
koxal elképzelhető
2010. jan. 13. 21:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, szlengekben nem vagyok jártas, a koksz alatt serkentőt, dopping-szert értesz?
2010. jan. 14. 04:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen azt érti. Tudod vannak nyomingerek akik mindent elintéznek azzal, hogy hát ők is lehetnének gazdagok, sikeresek, izmosak stb. Csak ők nem akarnak lopni csalni hazudni, meg kokszolni... Így a legegyszerűbb elintézni a dolgot. Lusta sz@rok, gőzük nincs semmiről, simán csak nem akarnak megmozdulni. És ha elfogadnák, hogy simán munkával és akaraterővel elérhető szinte bármi, akkor kurv@ sz@rul kéne érezniük magukat.

Én 15 éve edzem. Számolom a kalóriákat, iszonyat keményen és szabályosan végzem a gyakorlatokat. Mindent grammra kimérek. 125-ös mellbőség, kockás has, 45-ös kar, 90 kiló, 160 kilós fekvenyomás. Mindez tökéletesen szálkásan kockás hassal... Soha nem nyúltam doppinghoz. Persze a kis akarat gyenge hülye gyerekek állandóan jönnek, hogy mit kell szúrni-szedni. És amikor mondom, hogy semmit, meg kell tanulni táplálkozni és edzeni, akkor fintorognak, azt hiszik direkt nem mondom el nekik a "titkot"

2010. jan. 14. 14:12
 7/7 anonim ***** válasza:

04:48

igen

2010. jan. 14. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!