Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mire jó és mire nem jó a protein?

Mire jó és mire nem jó a protein?

Figyelt kérdés

2014. aug. 7. 10:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Disznótvágni, zenét hallgatni, kutyát sétáltatni nem jó de izomépitésre és regenerálodáshoz jó.
2014. aug. 7. 10:24
 2/8 anonim ***** válasza:

Kifejthetted volna...

Például szójafehérjével sütöttem süteményt. Liszt fele helyett azt tettem bele.

2014. aug. 7. 10:54
 3/8 Osynho ***** válasza:
2014. aug. 7. 10:59
 4/8 anonim ***** válasza:

A tápkiegre gondolsz?

A napi fehérjebevitelt pótolni jól tárolható, jól hordozható, könnyebben fogyasztható és emészthető, jó biológiai értékű formában.

És igaza van az elsőnek. Többek között fogat húzni, és szabadtéri zen kertet sem lehet vele építeni, mert a nedvességtől megromlana.

2014. aug. 7. 11:02
 5/8 A kérdező kommentje:
Most jövök edzésről és mindig megiszom edzés után a táplálék kiegészítőmet és eszek egy protein szeletet. Így értettem és ugye ez nem árt meg hogy minden edzés után meg megeszem meg megiszom ezeket a cuccokat.? Meg hogy ettől tartős izmaim lesznrk ugy tudom, ez igaz?
2014. aug. 7. 11:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Homályos a tudásod. A protein szükséges az élethez egy csomó dolog miatt. Ezek egyike az izomépítés. Ha sportolsz, és nagyobb izmokat szeretnél, több protein kell. Ezt a több proteint segíti elérni a tápkieg. Az, hogy a tápkiegtől lesznek erős tartós izmaid, hülyeség. Egy Sárga Kapszulát nem ártana elolvasni.
2014. aug. 7. 11:45
 7/8 Osynho ***** válasza:
Nincs tartós izomzat. Ha nem kap terhelést és tápanyagot a szervezet, leépíti a felesleget. Nézz meg egy 2-3 hétre begipszelt ember kezét, lábát, miután leveszik a gipszet...
2014. aug. 7. 14:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem csodaszerek. Nem lesz tartósabb. Tök mindegy csirkével vagy fehérjeporral viszed be a fehérjét.

Proteinszeletet annyira nem is értem, főleg ha iszol egy édes fehérjeport és utána még rá az az émelyítő vacak! :S

2014. aug. 7. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!