Van olyan gyakorlat, amivel elérhetem, hogy ne látszanak ki a bordáim?
Vékony vagyok, de nem olyan sovány. Nézegettem képeket és vannak lányok, akik vékonyabban nálam és mégsem látszik ki a bordájuk.
Jobban tetszene, ha nekem sem látszanának.
Lehet erre valahogy dolgozni? :S
Nekik azért nem látszik, mert zsírosabbak. A vékonyak is lehetnek zsírosak és nagy izomtömegű ember is lehet alacsony testzsír százalékú. Legyenek kemény súlyzós vagy saját testsúlyos edzéseid és mellé tömegnövelő étrend kell.
Olvasnivaló: google-ba: alapismeretek.
De miért? Izmosabbnak kéne lennem és akkor nem látszana? Ez a megoldás?
Nincsen rajtam túlsúly. Nincs mit ledolgoznom. Nagyobb darab meg nem szeretnék lenni.
Ha nem derült ki eddig, akkor nő vagyok, és nekem a sportos, de törékeny alak tetszik. Nem akarok olyan "gyúrós" csaj alakot.
Viccelsz? Egy nő soha nem lesz naturálban túl izmos. Kb 1/25 annyi tesztoszteront termelsz, mint egy férfi és még egy férfinak is nehéz izmosodni és koksz nélkül egy férfi sem lesz túl izmos, nemhogy egy nő, aki nem is akar.:)
Másrészt, hol írtam azt, hogy le kell adnod zsírt? Izmosodnod kell tömegnövelő étrenddel, ami nálad hidd el nem lesz sok, de legalább eléred amit akarsz, amit írtál a kérdésben. Remélem így már érthető voltam.:)
Oké :) Köszönöm!
És mire edzek többet, ami konkrétan ezen segítene? Hasra, hátra?
Lábam, karom elég izmos. Persze arra is dolgozok azért. Csak gondolom, azoknak nem sok köze van a bordákhoz :)
Nyilván felső testre, nem írom, hogy a kart kivéve, mert az is fontos, persze nem él a te bordás kérdésedet nézve.;)
De mivel izmosodáshoz kalória plusz kell, így általában az izom mellé jön pici zsír is, amivel szépen el lehet tüntetni a bordákat. Nem leszel nagydarab él nagyon izmos se, ne képzelj nagy változást, csak annyi lesz, hogy nem lászanak majd annyira a csontok. És ez nem is pár nap alatt lesz így, szóval ha nem tetszik a forma, akkor max, pici diétával vissza lehet fordítani a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!