Mivel és mennyi idő alatt tudok lefogyni? (kép lent)
Figyelt kérdés
Gusztustalanul kövér vagyok és az érdekelne, hogy MILYEN otthon végezhető sporttal vagy edzéssel tudnék lefogyni és MENNYI idő alatt, hogy ne egy kövér disznó legyek hanem egy átlagos srác? Mindenképp benti edzés, sport kell mert nem akarom hogy az emberek lássanak.
Adataim: 17/F, kb 174 cm, 95 kg.
2014. júl. 30. 17:13
11/14 anonim válasza:
Így van, addig is tudsz egy jobb formát a mostaninál felmutatni, később pedig lesz lóvéd kajára.
12/14 A kérdező kommentje:
Igen:) Nagyon szépen köszönöm a segítséged, viszont ha szépen megkérlek még egy dologban tudnál segíteni? Hogy vagy hol találok az interneten olyan képeket amik szemléltetik hogy milyen a formás illetve a formátlan "átlagos" fiú test?
2014. júl. 30. 17:54
13/14 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy 10-20% testzsír között átlagos, normális a forma. Fölötte elég zsíros, 10% alatt pedig nem sokan vannak, ahhoz kemény diéta és/vagy genetika is kell.
14/14 anonim válasza:
Nem olvastam a válaszokat, de nem vagy kövér malac! Unokatesóm 100+ volt és most 70 körül van (fut), szóval ne keseregj! Én futással dobtam le 20 kg-t (lány vagyok és hát kaptam beszólásokat, de ezeket figyelmen kívül hagyom, na meg a zene teljesen kizárja a külvilágot), de a kajára nagyon oda kell figyelni! Bátorság! és sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!