Ez a súly elég izomtömegnövelésre?
Figyelt kérdés
17/f vagyok 74kg eddig 25el csináltam bicepszre vállal (2kezes rúd) de már nagyon beleszoktam és ebbe max olyan 8at 10et tudok kinyomni mennyi idő mire ebbe is belefogok szokni? a 25kg olyan 1-2hónap volt2010. jan. 10. 19:02
1/10 A kérdező kommentje:
Ja nem írtam hogy most 35kilóra növeltem
2010. jan. 10. 19:03
2/10 anonim válasza:
én nem értek hozza, de én 56 kilosan nyomok 35 öt..
3/10 anonim válasza:
Úgy dolgozz, hogy épphogy meg bírj csinálni nyolcat egymás után. Épphogy alatt azt értem, hogy a kilencedik ne menjen. Ha így csinálod, hetente rápakolhatsz még 1-2 kilót.
4/10 A kérdező kommentje:
akkor próbálj 2méteresen kinyomni ekkora súlyt:D
2010. jan. 10. 19:34
5/10 anonim válasza:
a 35kg az mar elmegy, de rendesen szeriaval. ha ugy erzed hogy konnyu csinalj belole tobbet, vagy tegyel ra +sulyt. ha napi 8-10et csinalsz, az nemsokat er.
bar en egy 20kiloval tobb vagyok nalad, en anno 50el szeriaztam, 5*15 meg hasonlok.
6/10 anonim válasza:
Én sem értek hozzá, de ha súlyzóedzésem van, 80-at csinálok összesen, igaz 15 kilóval.
De én 15 éves vagyok, 65 kiló és lány...
7/10 anonim válasza:
Kit érdekel hogy itt ki mennyit tud kinyomni???
Nem ez volt a kérdés.
Amúgy bármekkora testtömeggel lehet izomtömeget növelni.
Úgy hogy mehet ;)
8/10 anonim válasza:
ÉN EGYSZERŰEN NEM ÉRTEM A KÉRDÉST:MOST MENNYI SÚLYT HASZNÁLSZ BICEPSZ EDZÉSRE?ÉS AZ A VÁLL AZ OTT MI?HA ÉRTHETŐBBEN LEÍRNÁD TUDNÉK BENNE SEGÍTENI
9/10 anonim válasza:
tudod mit csinálj? állj háttal neki egy falnak (úgy, hogy a segged, hátad, tarkód hozzáérjen) és akaszd be a könyököd a medencecsontod fölé.. és így csinálj 25 kilóval 10-et, persze úgy, hogy teljesen egyenesre leengeded. A legtöbben rohadtul lecsalják, aztán csodálkoznak, hogy növelik a súlyt meg 100-akat csinálnak belőle és nem nő a bicepszük. Én 25 kilóval tolom, mégis elég nagy bicepszet növesztettem, mert szabályosan csinálom.
10/10 anonim válasza:
ez is egy jó megoldás, így van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!