Mennyit érdemes költeni egy futócipőre /sportcipőre?
Sosem volt olcsóbb futócipőm, bevallom, ezen nem merek spórolni. De nem is bántam sosem, hogy drágát vettem. Igaz, nekem nem neutrális, hanem pronáló futásom van, ami bonyolítja kicsit a dolgokat.
Volt már Asics, Nike, általában nem sajnálom rá a 30-40e Ft-ot 1-1,5 évente. Sosem volt még problémám/fájdalmam a futás miatt, nem szoktak fájni az ízületeim, sérülésem sem volt.
Általában 1-1,5 év után futom szét, ilyenkor csökken a csillapítás, és ezt igencsak megérzem egy hosszabb táv után.
Nem választok olcsó futócipőt soha! Okok:
1 Hamar tönkremegy!
2 Nem csillapít úgy mint egy asics v saucony amik spéci cipők
3 Ahol pl én használom terep erdő sziklás rész meg se merném kockáztatni a decathlonos 5-6 ezerest.
4 Sokszor akciósan veszek és nem akkor amikor rögtön kell márkás cipőket két asicsem 20 körül vettem 32 ezer volt a rendes áruk salomon speedcross 20 ezer nemrég, 35 a boltban. Érdemes körülnézni de kezdőként 1-2 alkalomra megteszi a decathlonos 5-8 ezres is de 1-1,5 órás futásra már biztos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!