Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek érdemes lenne...

Szerintetek érdemes lenne tovább folytatnom a karatézást? ( többi lent)

Figyelt kérdés

3 hónapja készültem a karate vizsgàmra, de közbejött tesóm hülye focilabdàja... felrúgta a diófa tetejébe.

Felkellett màsznom érte. lefele jövet letört egy àg alattam és amire leértem a földre sajnos eltört 5 bordàm.

A legrosszabb minden levegővétel nagyon fàjt, és beszélni se nagyon bìrtam. Nem csinàltak a bordàimmal semmit... eltelt 6-8 hét teljesen rendbejöttem. 1 héttel később, Elkezdődött a vizsgàm. A szenszelyemmel kellett mennem verekedésbe, csak h nem jutott nekem védőfelszerelés. ( csak kölcsön volt)

a szenszely azt mondta h óvatosan üssük, rúgjuk egymàst mert h nemvolt felszerelés. Azért is csesztettek a többiek h gàz vagyok mert a mesterünkkel kellett bunyóznom. Na én felhúztam ezen magam, és erősen kezdtem ütni rúgni a kül. technikâkkal, ezért a szenszely olyanokat rúgott a jobb karomra, aztàn 5 perccel később bokàn rúgtam, erre elkapta a jobb karom és földre vàgott még pàrszor ütöttem neki gyomorra, de lejàrt az idő. A vizsga végén mondta: hogy nekem volt a legnehezebb, mert nem korombelivel küzdöttem. Erre azt mondtam hogy legközelebb lekűldöm őket a padlóra. Megkaptam a kék övemet örültem neki meg minden, csak màr estére nem tudtam mozgatni a jobb karom. A szomszédunk ( uncsitesóm anyukàja ) kórhàzban dolgozik, megnézte a karomat péntek este, kiderült hogy megràndult a jobb karom. :(

de nem bànom h nemnagyon tudok csinàlni semmit, de az övért megérte. :D

kiderült h szenszelynek az egyik kedvenc diàkja vagyok, és a kedvenceinek becenevet adott. Ezért kaptam a Goku nevet :)

de a kezem egy darabig hasznàlhatatlan lesz. Sajna szigorú kar felkötésen vagyok. ( ballal írok)

Szerintetek érdemes jövőhét pénteken edzésre mennem??? vagy haggyam, felejtsem el az egészet???

2014. júl. 13. 00:18
 1/6 anonim ***** válasza:
majd meglátod, hogy fájni fog-e a kezed egy hét múlva.
2014. júl. 13. 01:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem kell abbahagynod a karatézást.Szerintem még egy ideig pihentesd,de utána folytasd.

Amúgy elég érdekes a vizsgaanyagod,milyen karatéra jársz?

2014. júl. 13. 16:06
 3/6 A kérdező kommentje:

Kyokushin karate.

Nagyon szeretem, csak az a baj hogy lehet hogy befogjàk zàrni a termet, és màr hetek óta ezt hallgattam. Ma telefonàltak hogy nem lesz edzés màr, mert a szenszely elköltözött valahova. Szivesen folytatnám ha felgyógyulok, de a környékemen most màr nincs karate oktatás. Messzebre meg bajos lenne utazni.

2014. júl. 14. 10:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Más küzdősport nincs a közelben?
2014. aug. 1. 21:24
 5/6 A kérdező kommentje:
sajnos nincs. Sebaj majd keresek valami màst ami érdekel. :)
2014. aug. 6. 20:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagy kár. :S
2014. szept. 7. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!