Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Izom építés és zsír csökkentés...

Izom építés és zsír csökkentés egy időben?

Figyelt kérdés
Én ezt a nem lehet egyszerre izmot építeni és zsírt égetni dolgot sosem értettem. Mi van akkor ha CF féle edzést csinálok, vagy csak KB és BB complexeket? Ott elég nagy a pulzus és minden izmomnak dolgoznia kell relatíve nagy súlyokkal. Ehhez jön még egy reggeli laza séta minden reggel, jó sok víz és tiszta kajálás, de persze elég ahhoz hogy legyen energiám az edzésre, nem teljesen szénhidrát megvonás csak megválogatás, esetleg amikor nem edzek kevesebb. Egyébként elég sok külföldi oldalon adnak tippeket, hogy ezt hogy is lehet kivitelezni. Amit én írtam az saját tapasztalat. Akkor miért írják itt mégis sokan, hogy nem lehet?

#izomépités zsírégetés egyidőben lose fat #gain muscle
2014. júl. 26. 13:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Azért myzantro rólad megnéznék egy képet, hogy mit sikerült összehozni.

Rengeteg versenyzővel beszéltem és ők is azt mondják, hogy még koksszal is van izomból fogyás ha versenyre készülnek. Akkor mégis ki kamuzik? De tényleg mindenki abban hisz, amiben akar.

2014. júl. 29. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!