Mikor jobb tornázni/edzeni delelott, délután, este, reggel?
Te kezdtél kötözködni kisgyerek. Én mimdenkivel normális vagyok és segítőkész. De ha beugatnak, akkor nyilván nem hagyom annyiban. Miért mit vártál, hogy te beszólogathatsz, de én ne írjak semmit? Kicsit gondolkozz gyökér! 60%-os kihulye vagy, sehol nem vagy hozzám. Nulla tudásod van, nulla tapaszatalattal. Ennyi.
Írd le máskor, te hogy gondplod, leírom én is, de annak semmi értelme, hogy utána a válaszaidban engem fikázol másoknak.
Hagyj békén és én sem írok neked. Menni fog?
Ne is párbajozz buzantro, nem neked való az nulla tudással, 60 százalékos hasznossággal.
Akik meg bennem bíztak, nagyon jó eredményeket értek el. Ennyi.
Én képpel is tudom bizonyítani, hogy nem össze-vissza írogatok, míg buzantro egy arc nélküli hiteltelen kis kötözködő, akinek fáj, ha itt nála mindenki jobban ért a dolgokhoz.
De letojom most már, a sas nem vadászik legyekre. :)
Már megint a vita -_-. A kérdezőnek pedig (vagy másnak)
A reggeli edzés felpörget és jót tesz az érrendszernek. (Ügyelj, hogy amit az edzés folyamán veszítettél tápanyagot pótold) A délutáni edzés pedig "könnyebb" hiszen aznap már mozogtál és a tested nem merev. Az esti edzés pedig kaja után 1 órával de fekvés előtt 2-3 órával legyen meg. Melyik jobb neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!