Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Napi 30 perc futás kevés a...

Napi 30 perc futás kevés a fogyáshoz? (16L)

Figyelt kérdés
30 percnél többet nem tudok futni de ezután patakokba folyik rolam a viz ! 160cm vagyok 57 kg minden nap elemegyek futni meg biciklizek azt is kb30percet. Kb.10kg-t szeretnék fogyni ez így jó lesz vagy ennél több futás kell mert azt olvastam hogy a biciklitől csak vastagabb lesz a lábam azt pedig nem szeretném!!!
2014. júl. 23. 20:17
 1/3 anonim válasza:

én 112 kg voltam és 96 kg-ra úgy fogytam le, hogy este 7-óra után nem ettem semmit, de a vacsora időm fél 6-körül volt és salátából, vagy gyümölcsből állt!!!!!!!

az ebédembe minden benne volt( zsír, hús, krumpli stb...) csak keveset, jah bocsi a krumplit sült zellerel pótóltam... nagyon fincsi!!! ezt a 16 kg-t 7 hónap alatt adtam le...

a futásom: 6 perc bemelegítő futás- 20-25 msp sprint-3 perc levezető futás, nekem ez beváltt , e az nagyon fontos, hogy 6 perc bemelegítés után azonnal kezdjed el a sprint futást!!!!! Remélem tudtam segíteni!! Sok sikert a fogyáshoz! :D

2014. júl. 23. 20:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem kevés, főleg ha van mellé diéta is, mivel csak kalória mínuszban tudsz zsírt leadni. Vastagabb lábad pedig nem lesz, főleg diéta alatt. Izmosodáshoz ugyanis ez nem elég terhelés és izmosodáshoz meg kalória plusz kell.
2014. júl. 23. 21:22
 3/3 anonim ***** válasza:

1.a futás nem a lányok sportja, tönkreteheted vele a térded.

2.az étkezésedtől függ. ha rosszul eszel, még hízhatsz is mellé.

3.nincs olyan, hogy a futástól vagy a biciklizástől fogy/hízik az ember. a terhelés minőségétől, táplálkozástól és életviteltől függ az eredmény.

4.nem biztos, hogy szükség van -10 kilóra, de önmagában a súly nem jelent sokat.

2014. júl. 24. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!