Napi 30 perc futás kevés a fogyáshoz? (16L)
én 112 kg voltam és 96 kg-ra úgy fogytam le, hogy este 7-óra után nem ettem semmit, de a vacsora időm fél 6-körül volt és salátából, vagy gyümölcsből állt!!!!!!!
az ebédembe minden benne volt( zsír, hús, krumpli stb...) csak keveset, jah bocsi a krumplit sült zellerel pótóltam... nagyon fincsi!!! ezt a 16 kg-t 7 hónap alatt adtam le...
a futásom: 6 perc bemelegítő futás- 20-25 msp sprint-3 perc levezető futás, nekem ez beváltt , e az nagyon fontos, hogy 6 perc bemelegítés után azonnal kezdjed el a sprint futást!!!!! Remélem tudtam segíteni!! Sok sikert a fogyáshoz! :D
1.a futás nem a lányok sportja, tönkreteheted vele a térded.
2.az étkezésedtől függ. ha rosszul eszel, még hízhatsz is mellé.
3.nincs olyan, hogy a futástól vagy a biciklizástől fogy/hízik az ember. a terhelés minőségétől, táplálkozástól és életviteltől függ az eredmény.
4.nem biztos, hogy szükség van -10 kilóra, de önmagában a súly nem jelent sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!