Ha most 20 éves vagyok, akkor van időm kigyúrni magam/jó pasivá válni?
Figyelt kérdés
Pár év múlva lesznek még elérhető nők?Vagy addigra elkel mind?Elváltan,egyedül gyereket nevelők is lesznek?Csak mert most vékony vagy(188cm/85kg),de már hónapok óta edzek és van étrendem,szóval nem kell kapkodni,bőven ráérek még rendesen kigyúrni magamat?Plusz addig gondolom az arcom is férfiasodni fog valamennyit.Tehát 25-30 környékén lehet majd rendesen csajozni?Akkor már többet ér az egzisztencia,mint a kinézet,vagy a kettő együtt kell?2014. júl. 13. 18:00
11/13 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jól hangzik tízes.Én is kidolgozott,szálkás felsőtestre vágyom.A férfiasodás feltűnt,mielőtt elkezdtem edzeni 16-17 évesnek mondtak a csajok,azóta simán eltalálják a koromat.
2014. júl. 13. 18:19
12/13 anonim válasza:
Kinézetre még lehetsz jó, de fejben sajnos esélyed sincs. Kritikán aluli.
13/13 anonim válasza:
12:
Fejben is lehet fejlődni. Én 19-20 évesen béna, nőkhöz nem értő, rózsaszín álomvilágban élő, Nagy Ő-t, igaz szerelmet akaró, visszafogott lúzer voltam.
Még csak pár év telt el és már tudom hogy mit kell mondani a nőknek vagy hogyan kell viselkedni hogy vonzódjanak hozzám nagy eséllyel. Beszédesebb, bátrabb, kezdeményezőbb vagyok. Rájöttem arra, hogy nincs Igazi, Nagy Ő és legfőképpen nincsenek véletlenek, hanem mindent önmagad számára kell megteremteni férfiként a csajozásban is. Csak te érhetsz el sikereket, nem pottyannak azok az öledbe. A nőket és csajozást sem kell túl komolyan venni.
Ez azért elég komoly változás pár év alatt. Erre a kérdező, vagy bárki más is képes lehet, ha én is az voltam rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!