Ha most 20 éves vagyok, akkor van időm kigyúrni magam/jó pasivá válni?
25-30 évesen is hajthatsz 18-20 év körüli lányokra, sőt! Szóval igen, mindig lesznek új lányok akikre hajthatsz, mindig lesz utánpótlás.
Nem maradtam le semmiről sem. Csak kb. 19-20 évesen kezdtem csajozni és most is vannak még nők elérhetőek. Sőt, most például egy 17 éves lányt kezelgetek.
Én is 20 évesen kezdtem el edzeni. Néhány év után már nagyon (!) látszik rajtam. Remek izomzat, kockahas, nagy vállak, kar, gyönyörű felsőtest. Pedig mindig nagyon vékony voltam előtte. Rengeteg önbizalmat hozzott nekem ez is. 197 cm/74 kg-ról indultam, szóval képzelheted milyen voltam. Most 90 kg körül vagyok, erősen szálkásan egy most befejezett diéta után. A tesztoszterontermelésed neked is fel fog futni sok edzés után. Nekem pár év alatt az edzés miatti sok tesztoszterontól eléggé elférfiasodott az arcom, miközben még 20 évesen is eléggé kisfiús voltam. Az arcszőrzetem is gyorsabban nő a tesztoszterontól.
Viszont nehogy azt hidd, hogy a csajozáshoz elég csak a kinézet és a pénz. Sőt! Ami leginkább számít, hogy mennyire értesz a nőkhöz, mennyire tudsz vonzalmat kelteni bennük a stílusod, viselkedésed, hozzáállásod, testbeszéded által. Az, hogy mennyire mondasz olyan dolgokat, amik vonzalmat alakítanak ki bennük. A csajozás egy abszolút tanulható dolog és érdemes is tanulni, mert csak a kinézettel és pénzzel nem fogsz sokra menni és nem dughatsz majd meg sok nőt.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!