Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ennyivel fogom én is csinálni?

Ennyivel fogom én is csinálni?

Figyelt kérdés
Van 1 gyerek 16éves mellátmérőjét (vagy mi a franc) már mondta de nem emlékszek rá de nagyon kidolgozott teste van 40,5cm a karja, bicepszezést 50kiló kétkezes rúddal szokta végezni, fekvenyomva meg asszem olyan 70kilóval szériázik és 110kiló kimegy neki kétszer. ez reális? azért kérdem mert nekem még csak olyan 33-34cm-es a karom és 35kilóval tolom, fekvenyomva meg 45kilóval szériázok
2010. jan. 7. 18:53
 1/4 A kérdező kommentje:
És aki magasabb (én vagyok 190 cm ő 174) annak több meló mire jobban kiedzi magát, erősebb is kb ugyanolyan "izomparaméterekkel"? mert sokkal többet kell,hosszabban kell magasabbra emelnie végtagjai hosszúsága miatt
2010. jan. 7. 18:56
 2/4 anonim válasza:
lehet hogy ennyivel fogod te is,de szerintem ha beállnál nehéz fizikai munkát végezni 2 perc alatt kibuknál.
2010. jan. 7. 19:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát ez elég nehéz főleg hogy intenzíven csinálja az ember másfél óra hosszát, beállnék segédmunkásnak az lightos lenne mert könnyebb súlyokkal csinálnám és akinek szálkás izomzata van az biza jobban bírja
2010. jan. 7. 19:17
 4/4 anonim ***** válasza:

19:13

Beállnál fizikai munkát végezni egy satnya szar kidolgozatlan izomzatod lenne!

2010. jan. 7. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!