Tömeget szeretnék növelni, és arra gondoltam beiktatok heti 4 súlyzós edzés mellé 2 Hiit edzést. Ez így megfelel? 22/L
Figyelt kérdés
Arra gondoltam,ezzel kordában tudnám tartani a zsírosodást.Persze úgyis jön fel az is tudom,de gy talán kevesebb.2014. jún. 30. 12:48
1/2 anonim válasza:
Na most akkor tisztázzunk valamit. Kalória pluszban tudsz izmosodni. Ha túl sok a kardio, akkor lehet hogy azt a pluszt égeted el vele, így nem lesz izmosodás. Ha pedig a hiit ellenére is kalória pluszban leszel, akkor ugyanúgy jön a zsír. Olyan nincs naturálban, hogy száraz izomtömeget szedj fel. Azt kell belőnöd, hogy kicsi legyen a kalória plusz, akkor nem jön annyi zsír, de ez megy hiit nélkül is sima kaja-odafigyeléssel.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Még jobb is így akkor :D
2014. júl. 2. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!