Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj, ha nagyon...

Mi lehet a baj, ha nagyon gyorsan elfáradok?

Figyelt kérdés

Csak annyi lehet, hogy nem vagyok hozzászokva? És ha minden nap eljárok mozogni valamit, akkor jobb lesz mindig?

Szerintem nagyon sokat eszem, iszom, törekedem rá, hogy egészségesen tegyem ezt. csak a mozgás sajna nem fért be eddig sehova ://

még sosem éreztem magam annyira gyengének és fáradékonynak, mint most.

2014. jún. 23. 12:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Rossz az állóképességed, nem vagy hozzászokva a terheléshez. Minél többet mozogsz, annál inkább belerázódsz.
2014. jún. 23. 12:56
 2/5 *Glissade* ***** válasza:
Nem kell mindennap "mozogni valamit", kell pihenő is. Szerintem minimum heti 2 nap.
2014. jún. 23. 12:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy strandon voltál és a víz leszívott, ha még nem érezted így magad:D
2014. jún. 23. 13:02
 4/5 anonim ***** válasza:
53%
Oder vitamin/vashiányos vagy.
2014. jún. 23. 13:51
 5/5 A kérdező kommentje:

gondoltam ilyen hiányra... nem hinném.

most nem vízben voltam, de mondjuk a nap nagyon tűzött, de akkor is... am strandröpi volt.

és ha megyek majd balcsira, márpedig ott szeretném tölteni a nyarat, akkor muszáj lesz minden nap strandolni, és az sok mozgás :D majd ha rossz idő lesz, akkor pihenek :3 ááá, mikor jön a vihar, meg a hullámok *-* imádoom :D

köszi a válaszokat!! :)

2014. jún. 23. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!