Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lemenni spárgába megtanulható?

Lemenni spárgába megtanulható?

Figyelt kérdés
20éves lány vagyok ha sokat gyakorlom megtanulhatok lemenni spárgába? Vagy ehhez adottság kell?
2010. jan. 3. 11:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem megtanulni kell . Nyújtani kell , aztán idővel menni fog .
2010. jan. 3. 11:41
 2/7 anonim válasza:
100%
Igen ,ugyanz a véleményem,és skierülni fog
2010. jan. 3. 11:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Azért nem egészen van igazatok, van, akinek az alkata nemteszi lehetövé. Pl. nekem se megy, mert nagyon rövidek a végtagjaim, és emiatt nem tudom eléggé nyújtani az izmokat meg inakat.
2010. jan. 3. 11:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Elvileg 3 hónapig minden nap 20 percnyi nyújtás elérhetővé teszi bárkinek a spárgát.Persze függ a nyújtástól is, meg testi adottságoktól is, de azt valahogy nem tom elképzelni, aki azt írta, hogy azért nem, mert nagyon rövidek a végtagjai.Bár ki tudja... :)
2010. jan. 3. 12:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Annyira rövidek az inaim, hogy nem tudok úgy leguggolni, hogy a sarkam a talajon maradjon - pedig évekig nyújottam alig valami eredménnyel. Ez nem általános, de nekem éppen ez a gond.
2010. jan. 3. 12:55
 6/7 anonim ***** válasza:
érdekes probléma, ilyet még nem láttam :S
2010. jan. 3. 13:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk, hogy igen kevés az olyan ember, akinek nincsenek meg az adottságai hozzá, annál több az olyan, aki lusta. Rövidlábúakat is láttam már spárgázni, nem attól függ. Csak saját tapasztalatból tudok beszélni, nem tudom, hogy rád mi lesz igaz ebből: sok-sok futás bemelegítéssel, én kábé 40-50 perceket futottam, és futok most is, bőven jó, arra rá lehet már úgy nyújtani, hogy látványos változás fog bekövetkezni. Egyébként milyenre gondoltál? Haránt vagy angol spárga? (apropó: fiú vagyok, szerintem megvolt fél méter is a földtől a távolság első próbálkozásoknál, most meg már majdnem meg is van, mindkettőnél, és csak 6-7 hónapot töltöttem vele. Bár elég sűrűn futok. 2 napnál többet nem érdemes kihagyni, ha a futást választod. )
2010. jan. 4. 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!