Fiúk! Zavarna titeket ha a baratnőtök (vagy egy lány aki tetszik nektek ) karatézna?
A Magyarországon oktatott kamu karatéval egy lány sem fogja tudni megvédeni magát, de még fiú sem!
Egyébként szerintem nincsen semmi baj azzal, hogy egy lány küzdősportol és keményen edz! Inkább legyen sportos, fitt, jó kondíciójú, mint hogy elpunnyadt, elkényeztett, tohonya, lusta! Ha nem túl férfias, nem túl "kemény", nem megvadult, akkor minden rendben!
#USBORNE
ne biztasd :D
Engem nem zavarna, egy időben karatéztam kiegészítésként, most is csinálnám de máshol lakom már.
Köszönöm a válaszokat :)
És,hát szerintem sem kamu karatet tanítanak....az egy dolog ,hogy a mostani karateoktatas nem egyforma a régi japán szokásokkal,viszont ismerek olyan MAGYAR karatest aki japanokat győzött le...( és kedves 1. válaszoló,Japán már nem Európában van,ezek szerint ott már nem "kamu karatet" tanítanak ) :)
Mindegy,erre külön ne térjünk ki,mert nem a kérdéshez kapcsolódik...mégegyszer köszönöm a válaszokat :)
Így van, Japán nem Európában van! Én egy rossz szót sem szólt a tradícionális japán karatéra! Én csak az ócska magyar utánzatát oltom le!
El tudom képzelni, hogy Magyarországom van egy-két olyan igazi mester, aki képes "felvenni a versenyt" a valódi japán senseiekkel, de ettől függetlenül a magyar karate dojók 99%-a csak egy parasztvakító hamisítvány, ahol a színvonal és a kvalitás nulla!
A hagyományos karate kiváló, Okinawában! Azonban a magyar marketing hitvány karaténak eladott baromság csak egy szutyok!
#USBORNE
Ez nem jelent semmit, de értem!
#USBORNE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!