Elméleti kérdés - hogy formálódna a teste annak, aki pl. fekszik az ágyban és összehúzza a lábán az izmokat,20 mp-ig teljes erőből tartja és ezt ismételgeti, naponta más izomcsoportra?
Figyelt kérdés
Én konditerembe járok, félreértés ne essék, csak kiváncsi vagyok, érne-e valamit.2014. jún. 9. 14:40
2/10 *Glissade* válasza:
Nem ér semmit, ez a technikát nyújtásnál használják.
Esetleg testtudat fejlesztésnél a kezdőknek.
3/10 A kérdező kommentje:
Egy hasonló kérdésnél valaki azt írta, hogy ezzel lehet fejlődni egy bizonyos pontig, ezt pedig izometrikus edzésnek hívják, amikor az izmok csak egyféleképpen húzódnak össze. Így emlékszem.
2014. jún. 9. 14:47
4/10 anonim válasza:
Formálódik de ahhoz nem elég 20 mp
5/10 *Glissade* válasza:
A jógában van sok izometrikus ászana. Attól fogsz fejlődni, de a kanapén fekvéstől ês feszitéstől nem.
6/10 A kérdező kommentje:
Valaki tudna egy normális, tudományos érvet felhozni?
2014. jún. 9. 15:17
7/10 anonim válasza:
Én kungfuztam,ott számos ilyen gyakorlatot csináltunk,de ezek főleg a mélyizmokat erősítik.
Qigong a neve.
9/10 *Glissade* válasza:
Ha szerinted hatásos, akkor csináld.
10/10 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy hatásos, csak hogy a "nem" nem elég meggyőző. Miért nem, és ha igen miért igen?
2014. jún. 9. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!