Elhatároztam hogy futni fogok. Mennyit ajánlott először? Aki kezdte hogy kezdte km-t vagy időt szabott meg vagy x háztömb volt a cél?
bemelegíteni mindig kell! ha nem akarsz csúnyán lesérülni a bemelegítés nagyon fontos dolog. mi a célod a futással? hány éves vagy? hány kg? stb stb...
amúgy a legfontosabb, a megfelelő lábtípushoz, a megfelelő terepviszonyhoz megválasztott cipő:
én eleinte 30-40métereket tudtam lefutni egyszerre, hát futottam, amíg bírtam, aztán séta, aztán mikor újra tudtam futni, akkor ismét, amíg bírtam, aztán séta... így tovább 40-60 percen át, 3 hónap alatt eljutottam odáig, hogy 1 órát megállás nélkül, vagy max 1 pihenővel lefutottam, 4-5 hónap között, pedig haverral bevállaltunk egy maratont, amit a következő napokban csúnyán megbántunk :D
Az elején, ha kitartó vagy, nagyon gyorsan lehet fejlődni. De ha gondolod, neten lehet találni rengeteg kezdő edzésprogramot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!