Milyen futópadot ajánlotok otthonra 200ezer alatt?
Otthoni használat ugyan, de napi 1,5-2 órát biztos használom majd - ennek egy része futás egy része meg erős tempójú séta. Nem bánnám, ha nem lenne hangos, mivel szeretnék közben hangoskönyvet hallgatni. (+ a 4 szomszédból van egy normális is, őt se akarom zavarni)
ja és legyen összecsukható
70-80 kg vagyok
Vélemény?
Emberek, mi értelme van a futópadnak? :D Ezt valaki mondja már el legyen szíves!
200 ezer forintból 30 havi kondi bérletet lehet váltani.
De ha már futni akarsz, kimész egy műfüves pályára...
alattam nem lakik senki, a 4 szomszédból 3 meg vagy üvölteti egész nap a zenét, vagy ordibál - tehát leszarom, hogy puffog majd a pad (pláne, hogy a felújításkor hangszigetelést rakatok be)
van fitnesz bérletem, de mivel kb reggel 7-től este 8-ig dolgozom, ezért kb sosem jutok el a terembe (szeptemberig heti 6-7 alkalommal jártam, új munkahely mellett nem jutok el, nagyon sokszor még hétvégén sem), mivel nem éjjel-nappal van nyitva
szóval most, hogy mindenkinek a kíváncsisága ki lett elégítve, lehetne választ kapjak a kérdésre?
A harmadik jó olcsó, néhány hibával:
- hamar tönkremegy a motorja
- nem tud emelkedőt
- nem lehet állítani a kijelzőpanel dőlésszögét.
Az elsővel nagyon elégedettek. De nem méri a pulzusodat ha minden igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!