Edzéshez tényleg jó a csirke+rizs kombináció?
Figyelt kérdés
Neki akarok állni edzeni, de ehhez ugye jól is kell étkeznem.Akiket megkérdeztem azok közül mindegyik azt mondta, hogy csirke+rizs minden esetben jó.Ez igaz?Edzeni pedig a Fegyenc Edzés alapján szeretnék.2014. jún. 6. 18:19
11/15 A kérdező kommentje:
Ha már fele ilyen testem lesz nekem az már bőven elég.
2014. jún. 6. 19:12
12/15 anonim válasza:
Az meglehet, és jó hogy nem egyből elrugaszkodott céljaid vannak.
13/15 A kérdező kommentje:
Megtanultam már a saját káromon, hogy csak módjával az ilyesmikkel.
2014. jún. 6. 19:38
14/15 anonim válasza:
ha csak azt ennéd, az rossz lenne.
a tojás és a hal fehérjéjének biológiai értéke jobb mint a csirkének. viszont drágább is.
sandorzsolt viszonylag jókat írt.
kimaradt a köles. a zabit is inkább darált formában érdemes venni. ezek mind hosszú felszívódású ch források. érdemes kerülni a cukrot finomított, tej, és gyümölcs (néhány zöldség) formájában is. a tej még beleférhet, rajtad áll.
a ch-pro-zsír arányok viszont nem fixek, sőt, kísérletezni is érdemes velük.
a fegyencedzés nem saját testsúlyos edzés.
a fegyenc és a street közt annyi a különbség, hogy az utóbbit az utcán csinálják.
a legfontosabb az, hogy mindig kisebb kísérleteket végezz, és tanulj netről és másoktól, ha sablonokat követsz, akkor leragadsz egy pályán, ami lehet, hogy rossz.
15/15 A kérdező kommentje:
oké
2014. jún. 6. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!