Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Járok gyúrni de nincs meg a...

Járok gyúrni de nincs meg a helyes étrend, mit tehetnék? (lent)

Figyelt kérdés

3 hónapja járok gyúrni és egy kilót se híztam.Nem vagyok csontsovány de izomra nem tudok hízni. Ennek az az oka hogy nincs megfelelő étrnedem. 16 éves vagyok és nem tudok olyan kajákat vásárolni ami megfelelő lenne a kondizáshoz, anyáméknak hiába mondom ők nem akarnak venni mert olyanok mint egy átlagember, lenézik a testépítést.

Ha vennék tömegnövelőt akkor a fejlődésem beindulna?

Creatine Pro Mass-ra gondoltam.

2010. jan. 1. 16:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Bocs de az ilyen szerek mellé olyan kajálás kell hogy napi 4-5 rendszeres :| szal vehetsz de nem érsz vele semmit hacsak nem fogsz normálisan kajálni
2010. jan. 1. 18:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Normális kajálás az egész alapja.

Én a helyedbe nem ezt venném, inkább jumbo-t, vagy vm35-t.

2010. jan. 1. 18:29
 3/4 anonim ***** válasza:

3 hónap az lóf*sz ebben a sportban csináld tovább.. kb fél év amire látszódni is fog persze megfelelő edzéstervel és étrenddel. Étrendkiegészítő fölösleges mert benne is van a nevében h csak kiegészíti az étrended. Mindenkinek más és más étrend kell mert mindenkinek más a tápanyagszükséglete.

Vehetsz akármit mert rendes étrend nélkül semmit sem ér!

Itt van egy pár példa étrend itt biztos találsz megfelelőt: [link]

2010. jan. 2. 17:22
 4/4 anonim válasza:
én is 16 évesen kezdtem csak én nöttem magamtól elég rendesen kiegészitök nélkül aztán vettem creatine monohydratot és elég jó 3.000 ft 500 gramm ami jó ár és ez a fél kilós pack kb 1 honapig birja szoval szerintem ezt vedd amugy biotech termék szoval a bt boltban tudod megvenni (:
2010. jan. 14. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!