Napi 80 hasprés és 5x20 guggolást csinálok. Milyen időközönként érdemes pihenőnapot tartani, illetve a hasprést hány részre osszam fel?
Eddig egy nap pihenés-egy nap edzés módot követtem, de félek, hogy ez nem optimális. Emellett pedig a hasprést eleinte 4 részletben csináltam, 20-20-at. Viszont az utóbbi időben áttértem olyanra, hogy 40-40-et csinálok, vagy 30-30-20-at. Viszont úgy a 25-nél ahogy csinálom, nem érzem hogy feszülne kellően a hasizmom. Ez miért van? és olykor borzasztóan fáj a nyakam, pedig helyesen végzem.
Végül azt kellene még tudnom, hogy hogy lehet még jobban erősíteni a hasizmot, mert egy ideje csinálom ezt a folyamatot, de alig ér valamit. (Ehhez szükség lenne képre, tudom, és ha valaki segítene ez ügyben, privátban írjon és küldöm. Csak olyan aki komolyan veszi!!!)
Nem nem optimalis hanem kifejezetten rossz.
Mit akarsz ezzel elérni? Hol van a többi testrész edzése? Hogyan étkezel?
Amíg ezeket nem írod le,nem érdemes válaszolni.
17 eves lany, 160 cm 52,5 kg
Melyik resze nem stimmel? Mit kellene mashogy? Enyhen kockas has a celom, es ahogy eddig is, kicsit izmos combokra torekszem. Ennyi a lenyege, meg most kezdtem el gorkorizni jarni, az mennyire hatasos?
Formas akkor leszel ha izmosodsz.
Az izom NEM az edzés alatt nő! Akkor nő ha megedzetted,biztosítottad neki a tápanyagot és hagytál időt regenerálódni.
A hasat lehet heti 3-4x edzeni. Ne csak hasprés,hanem lábemelés,plank vagy elfordított hasprés is kell. Vagy vehetsz haskereket,brutál eszköz kb. 3000 Ft ért....
De kockas akkor lesz a hasad ha nincs rajta zsír.
A comb az egyik legerősebb és legnagyobb izom a testen. Ennyi terhelés amit csinálsz az semmi. Heti 1-2 x kell megedzeni de akkor keményen..
Figyelj,erről oldalakat lehetne írni.
Van egy netes könyv,Sárga Kapszula a címe,azt olvasd el mert minden benne van.
Vagy builder.hu oldalon olvasgass.
Hidd el,hogy egy minimális szakasz után ezzel nem mész semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!