Ha minden nap kardiózok (taposógép) 10 percet, akkor egy hét alatt mennyit fogyhatok?
Figyelt kérdés
Persze nem csak egy hétig akarom csinálni. És az étkezésemre is figyelek2014. máj. 24. 12:08
1/16 anonim válasza:
Ha jó a diétád, akkor heti 0,5-1 kg fogyás lehet zsírból. Ez a max zsírból. Több is mehet kilóban, de az már izomvesztéses dolog lesz. Legyen egyébként heti minimum 3-4, 40-60 perces aerob edzésed.
2/16 anonim válasza:
Kedves első, a fogyás először mindig izomvesztéssel jár. Az izmok fenntartásához ugyanis 4x annyi energia szükséges, mint a háj fenntartásához. Ha nélkülözni kezd a szervezet, először a nehezen fenntartható izmokhoz fog nyúlni. Ezért nem szerencsés dolog egyetlen fogyókúra sem, mert amint vége van, a kilók azonnal visszaszaladnak, de most már a valamikor izom helyén is zsír lesz. Nem fogyókúrázni kell tehát, hanem életmódot váltani.
3/16 anonim válasza:
Ki írt fogyókúrát? Én szákásító diétáról beszélek ember! ÉS kicsit talán többet konyítok a dolgokhoz kisgyerek. Én 29 éve edzem, jóval több tapasztalatom van mint itt akárkinek. Ezerszer leszálkásítottam már. Nehogy már nekem magyarázd meg hogy kell!
4/16 anonim válasza:
Tudod tudni kell hogy kell szálkásítani kisgyerek és akkor nem vesztesz sok izmot, sőt én most semmit pl. Ha nem hiszed megy kép, hogy lehet kinézni 43 évesen!
5/16 anonim válasza:
"Tudod tudni kell hogy kell szálkásítani kisgyerek"
Oks, akkor miért nem írod le a kérdezőnek, miért velem bajoskodsz? És csak mellesleg: az a "kisgyerek" 55 éves, és köszöni, nem kíváncsi a testedre, mert nagyon jól elvan a sajátjával is.
6/16 anonim válasza:
Off: Fiúk, én szívesen megnézem hogyan néztek ki ennyi idősen jöhet a kép :-) 31 éves anyuka
Amúgy szerintem ennyi idő inkább bemelegítés min 40 perc legyen alkalmanként heti 3-4x (Sárga Kapszulából tanultam töltsd le te is)
7/16 A kérdező kommentje:
köszi azér a válaszokat, de ne veszekedjetek :D
a 40 perc az folyamatosan menjen? 10-15 percet birok csak egybe
2014. máj. 26. 15:37
8/16 anonim válasza:
emeld fokozatosan, de igen végül legyen meg egyben a minimum 40 perc pl gyaloglópadon próbálhatod (aerob mozgás, zsírégetés), az tuti menni fog!
9/16 anonim válasza:
Én nem akartam veszekedni, ő ugatott be nekem. Azt meg nyilván nem hagyom annyiban.
Szóval itt a kép:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!