Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha minden nap kardiózok...

Ha minden nap kardiózok (taposógép) 10 percet, akkor egy hét alatt mennyit fogyhatok?

Figyelt kérdés
Persze nem csak egy hétig akarom csinálni. És az étkezésemre is figyelek

2014. máj. 24. 12:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ha jó a diétád, akkor heti 0,5-1 kg fogyás lehet zsírból. Ez a max zsírból. Több is mehet kilóban, de az már izomvesztéses dolog lesz. Legyen egyébként heti minimum 3-4, 40-60 perces aerob edzésed.
2014. máj. 24. 12:10
 2/16 anonim ***** válasza:
Kedves első, a fogyás először mindig izomvesztéssel jár. Az izmok fenntartásához ugyanis 4x annyi energia szükséges, mint a háj fenntartásához. Ha nélkülözni kezd a szervezet, először a nehezen fenntartható izmokhoz fog nyúlni. Ezért nem szerencsés dolog egyetlen fogyókúra sem, mert amint vége van, a kilók azonnal visszaszaladnak, de most már a valamikor izom helyén is zsír lesz. Nem fogyókúrázni kell tehát, hanem életmódot váltani.
2014. máj. 25. 15:09
 3/16 anonim ***** válasza:
11%
Ki írt fogyókúrát? Én szákásító diétáról beszélek ember! ÉS kicsit talán többet konyítok a dolgokhoz kisgyerek. Én 29 éve edzem, jóval több tapasztalatom van mint itt akárkinek. Ezerszer leszálkásítottam már. Nehogy már nekem magyarázd meg hogy kell!
2014. máj. 25. 15:29
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
Tudod tudni kell hogy kell szálkásítani kisgyerek és akkor nem vesztesz sok izmot, sőt én most semmit pl. Ha nem hiszed megy kép, hogy lehet kinézni 43 évesen!
2014. máj. 25. 15:30
 5/16 anonim ***** válasza:

"Tudod tudni kell hogy kell szálkásítani kisgyerek"

Oks, akkor miért nem írod le a kérdezőnek, miért velem bajoskodsz? És csak mellesleg: az a "kisgyerek" 55 éves, és köszöni, nem kíváncsi a testedre, mert nagyon jól elvan a sajátjával is.

2014. máj. 26. 07:19
 6/16 anonim ***** válasza:

Off: Fiúk, én szívesen megnézem hogyan néztek ki ennyi idősen jöhet a kép :-) 31 éves anyuka

Amúgy szerintem ennyi idő inkább bemelegítés min 40 perc legyen alkalmanként heti 3-4x (Sárga Kapszulából tanultam töltsd le te is)

2014. máj. 26. 08:33
 7/16 A kérdező kommentje:

köszi azér a válaszokat, de ne veszekedjetek :D

a 40 perc az folyamatosan menjen? 10-15 percet birok csak egybe

2014. máj. 26. 15:37
 8/16 anonim ***** válasza:
emeld fokozatosan, de igen végül legyen meg egyben a minimum 40 perc pl gyaloglópadon próbálhatod (aerob mozgás, zsírégetés), az tuti menni fog!
2014. máj. 26. 16:44
 9/16 anonim ***** válasza:

Én nem akartam veszekedni, ő ugatott be nekem. Azt meg nyilván nem hagyom annyiban.

Szóval itt a kép:

[link]

2014. máj. 26. 20:24
 10/16 anonim ***** válasza:
gratulálok:-)
2014. máj. 26. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!