Fogyni szeretnék teremben kardiozok, meg használom a többi gépet is. Kis sullyal csináljam kb 3-5 kg vagy 10-15 el?
Olyan súllyal végezd a gyakorlatokat, amilyenekkel szabályosan tudod végezni a szükséges ismétlésszámot.
Figyás étrend kérdése.
"nem szeretném hogy erosodjek"
Akkor változtass a felfogásodon. Nem tudom milyen világnézeted van, ami szerint gyengeségre kell törekedni. Az erősítő edzés MINDENHOL és MINDIG alapvető. Az összes sportban, akár külső kemény, akár belső és lágy harcművészetekben.
Erre jön a magyar tinilány (?) és deklarálja, hogy nem szeretné ha erősödne.
Ez is megoldható:
Ne végezz értelmes edzést, futkoss vagy hasonló de ezt is hagyhatod.
Egyél sok gabonát és tejterméket, sok cukrot, növényi olajakat, szóját.
Biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz erősödni, sőt beteg és gyenge leszel. Ez elérhető cél, sokan csinálják így..
"Nem akarok erősödni"
Akkor bohóckodj a babasúlyokkal,koplalj,sztárdiétázz csak ne csodálkozz ha 40 éves korodra formátlanná válik a tested és tele leszel ízületi fájdalommal.
Nem tudom hogy rosszul fogalmaztál-e.
De úgy csinálsz, mintha olyan könnyű lenne izmot építeni :D
Egyébként nem értem miért lenne baj, ha fejlődne az izomzatod (szálkásító táplálkozás mellett amúgy is szinte kizárt).
A legtöbb ember arra törekszik, hogy fogyáskor ne veszítsen izomtömeget, illetve szeretnének fogyás közben izmosodni is ami ugyan kivitelezést tekintve nem túl reális, de ez az egészséges cél. Reális pedig az izomzat megőrzése.
Te meg attól tartasz, hogy erősebb leszel vagy izmosabb? Miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!