Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 14 éves lány vagyok, és...

14 éves lány vagyok, és hasről szeretnék fogyni! Hogyan csináljam?

Figyelt kérdés
Hát igazából nem vagyok dagatt csak a hasamon van egy kis felesleg, azt hogy tüntessem el? Válaszotokat előre köszönöm!

2014. máj. 18. 10:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Nincs helyi zsírégetés, nem lehet csak hasból fogyni. Nem tudod irányítani a zsírleadás helyét. Gyakorlatokkal sem!

szálkásító diéta kell és heti minimum 3-4 aerob edzés (pl kocogás, bicaj) az erősítő edzések mellé. És majd lemegy hasról is a zsír, de csak kizárólagosan onnan nem lehet fogyni!

2014. máj. 18. 10:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2014. máj. 18. 10:28
 3/7 A kérdező kommentje:
És hogy ha elkezdek Rubint Réka DVD-vel edzeni két naponta akkor is tudod fogyni?
2014. máj. 18. 10:36
 4/7 A kérdező kommentje:
* Tudok
2014. máj. 18. 10:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Jó étrenddel igen, mert ezen múlik a nagy része.
2014. máj. 18. 10:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Étrend. Csinálhatsz akármilyen edzést (ugyan a rubintrékás divatért én nem rajongok, de a célnak megteszi ez se rosszabb mint más..) az a lényeg, hogy mit eszel mellette.

Ha lisztet, ráadásul sokat, akkor valószínűbb, hogy nem lesz jó tested. Ha zöldségeket, húsokat, akkor általában szépen el lehet érni egészséges alakot. Ez az egyszerűsített verzió, de a lényeg úgy gondolom benne van.

2014. máj. 18. 11:18
 7/7 anonim ***** válasza:

bírom ezeket a női kérdezőket, rubint réka a baromságaik.

ezek max agymosott kiskegyed, meg sztori olvasóknak való!

ahogy feljebb leírta egy válaszíró, diéta kell, kiszámolt pontos étrenddel, ez a legfontosabb és egy stimuláció, amiből a legjobb a futás.heti 3-4 alkalom, lehetőleg egy futó napra, essen egy pihenő , a regeneráció miatt.

ha még van erőd, akkor saját súlyos vagy súlyzós edzés is belefér a pihenőnapokon.

olvasgass egy kicsit a témában!

2014. máj. 18. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!