Miért van az hogy spárgánál behajlítom a hátsó lábam? És mit tudok csinálni ellene?
Figyelt kérdés
Amikor próbálok le menni spárgába a hátsó lábamat valamiért be hajlítom, de nem tudom miért. Az első lábammal viszont sikerül le menni. Légszi segítsetek hogy mit tudok csinálni és hogy ez miért van2014. máj. 10. 23:03
1/2 Mrs.Redy válasza:
Elsőként szerintem evvel a spárgával mindenki így van, hogy csak ,,félig,, tudja megcsinálni az ember. Próbálj meg abban a helyzetben mikor az első lábaddal lent vagy és a másik hátul van akkor a hátsót picit próbáld lefelé erőltetni ,de ne túlzásba esve!:)
2/2 DirectionerWayerMili válasza:
Szinkronúszok szóval nálunk alap a spárga.Nekem is ez volt a bajom.És amikor spárgázunk nem az első láb fenekén ülünk,hanem a hátsó láb combján.Azért hajlítod be,mert ki vagy fordulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!