Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért van az hogy spárgánál...

Miért van az hogy spárgánál behajlítom a hátsó lábam? És mit tudok csinálni ellene?

Figyelt kérdés
Amikor próbálok le menni spárgába a hátsó lábamat valamiért be hajlítom, de nem tudom miért. Az első lábammal viszont sikerül le menni. Légszi segítsetek hogy mit tudok csinálni és hogy ez miért van
2014. máj. 10. 23:03
 1/2 Mrs.Redy válasza:
Elsőként szerintem evvel a spárgával mindenki így van, hogy csak ,,félig,, tudja megcsinálni az ember. Próbálj meg abban a helyzetben mikor az első lábaddal lent vagy és a másik hátul van akkor a hátsót picit próbáld lefelé erőltetni ,de ne túlzásba esve!:)
2014. máj. 14. 18:11
 2/2 DirectionerWayerMili válasza:
Szinkronúszok szóval nálunk alap a spárga.Nekem is ez volt a bajom.És amikor spárgázunk nem az első láb fenekén ülünk,hanem a hátsó láb combján.Azért hajlítod be,mert ki vagy fordulva.
2014. jún. 25. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!