Spárgánál miért van ez?
Figyelt kérdés
Kicsit több mint egy éve járok kick-boxra, heti 2-4 alkalommal, és elég nagy gondban vagyok a spárgával.. 18évesen kezdtem el, és a hajlékonyságom nagyon keveset javult. Néha akár 15cm-re is meg tudom közelíteni a földet, de van amikor annyira beáll a csípőm, hogy terpeszt is alig tudok. Szerintem nagyon merev az izomzatom vagy nem tom.. Amikor bordásfalnál vagyunk, és a lábat kell emelgetni, akkor nem is tudják felemelni rendesen, mert annyira nehéz. Pedig simán felmene magasra. Időszakonként otthon is nyújtok, ilyenkor szokott lenni egy ugrásszerű javulás, utána meg visszaesek. Egyszerűen nem tudok mitt kezdeni :( Ha valakinek van valami jó ötlete, az írjon.2011. okt. 21. 21:22
1/3 anonim válasza:
Nem tudom mi lehet a gond , de arra tippelek hogy nem melegitesz be rendesen mindig. Azaz nem ugyanolyan jol.
2/3 A kérdező kommentje:
A bemelegítéssel nem nagyon van gond, mert otthon nem is szoktam, mondjuk forró fürdő után szoktam, viszont az érdekes az, hogy van amikor melegítés nélkül jobban megy mint melegítéssel. Érdekes..
2011. okt. 24. 22:13
3/3 anonim válasza:
Az utolso azert van igy mert neha bemelegitesz ugy hogy eszre se veszed. PL: felmesz a lepcson es mar reszben be is melegedsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!