Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Normális ez spárgánál? Miért...

Normális ez spárgánál? Miért van ez?

Figyelt kérdés
Elég érdekes dolog történik amit nem értek.....18 éves vagyok, pár évvel ezelőtt sikerült a spárgám. Sokat nyújtottam, 10 éves korom óta táncolok. Már kb. 2 éve hogy nem csináltam spárgát mert nem volt szükség rá, aztán lassan eljön a szalagavató ideje és táncolni fogunk amibe kéne a spárgám. Az elején nem is volt gond, pár hétig nyújtottam és sikerült...próbán is tökéletesen lement...aztán azóta meg azér kicsit megkell küzdenem hogy lemenjen...azt is észrevettem hogy ha egy napot is kihagyok akkor már nem megy le valami könnyen...sőt...miért van ez?:S az elején olyan boldog voltam hogy ilyen hamar sikerült...Tudnátok segíteni? Vmi Nagyon hatásos nyújtógyakorlat vagy vmit... Előre is köszi!
2009. dec. 27. 20:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Valószínűleg kötöttebbek az izmaid,ezért ha csak 1 napot is kihagysz nehezebben sikerül utána...Semmiképpen ne erőltetsd..mindig csak addig nyújtsd,amíg tudod,és esetleg abban a "pózban" maradj pár mp-ig,majd ismételd meg...de mindenképp melegíts be előtte még akkor is ha "csak" egy spárgáról van szó!Ha meg 2 évet kihagytál,akkor lehet ha napi 1-2 alkalommal megcsinálod,akkor újra lazábbak lesznek az inak és könnyebben fog menni...

Remélem valamit tudtam segíteni ;) Csak okosan...nehogy "megszakadj" ;)

2009. dec. 28. 23:47
 2/2 anonim válasza:
szerintem gyakrabban kéne nyújtanod és kérj meg valakit hogy segítsen ( menj le "békába" és kérj meg valakit, hogy nyomja le a derekad... ez a legjobb amit ismerek :))
2009. dec. 30. 11:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!