Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A fekvenyomáshoz muszály 1...

A fekvenyomáshoz muszály 1 nagy súlyzó vagy elég 2 kissebb jól megpakolva amivel bicepszezni szoktam?

Figyelt kérdés
2009. dec. 25. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:
a testépítésben nincs olyan hogy muszáj.
2009. dec. 25. 20:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem kötelező franciarudat venned! Amíg nekünk sem volt, addig én a a kézikkel csináltam fekve, de a rúd jobb!Megéri azt a pár ezret!
2009. dec. 25. 20:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Jó súlyzókkal is, viszont ha már sokat nyomsz, akkor muszály rúddal, mivel az egykezesek nagyon meg fogják terhelni a karjaidat.
2009. dec. 26. 10:17
 4/4 anonim ***** válasza:

azt a franciarudas választ nem értem. gondolom te tricepszezésről beszélsz. a kérdező viszont fekvenyomásról.

hát lehet fekvenyomni egykezesekkel is, csak tanuld meg nagyon jól a gyakorlat helyes kivitelezését. néha a kézisulyzó jobban is megterheli a mellet, mint a rúd. sok sikert. amugy egy rúd 5 ezer ft körül mozog, nem oylan nagy beruházás, és bármeddig jó.

amugy tényleg semmi sem muszáj kezdő szinten, bármit lehet kombinálni. pl tudsz tricepszezni két szék között, vagy hővezető csövön húzódzkodni, stb.

2009. dec. 26. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!