A box mennyire izmosít?
Figyelt kérdés
Nem edzőtermi, csak otthoni szinten szereném csinálni. Most akarok zsákot venni, és pár napja kezdtem el árynékboxolni 2 kilós súlyzókkal a kezekben.2014. ápr. 29. 21:14
1/11 anonim válasza:
Ez mit keres a politika - jog témakörben?
Amúgy azt az izmot amit használsz bizonyos szinten biztosan... De most hadd ne kelljen előadást tartani a jó étrendről (!), meg a különbségről otthoni bokszzsákütögetés meg edzőtermi súlyzós edzés közt...
2/11 anonim válasza:
biztos cigánykodni akar.Utcaibox.De egészen addig amíg jól szájba nem verik.Aztán megsütheti a tudományát és az izmait
3/11 anonim válasza:
Annyira nem mint a cementpakolás.
4/11 anonim válasza:
Valószínűleg a koreai meg ukrán parlamentben olykor látható jelenetek miatt került a kérdés ebbe a kategóriába.
5/11 A kérdező kommentje:
Véletlenül került ide sorry
2014. ápr. 29. 21:44
6/11 A kérdező kommentje:
Fehér ember vagyok nem szoktam cigánykodni. Mi van senki sem szeret azért vagy ilyen kötekedő ? :D
2014. ápr. 29. 21:47
7/11 A kérdező kommentje:
A fegyencedzést csinálom és ammellé gondoltam csak kis kiegészítésnek. A súlyzós edzés helyett én inkább kardiózom, nekem az jobban bejön.
2014. ápr. 29. 21:51
8/11 anonim válasza:
"A súlyzós edzés helyett én inkább kardiózom, nekem az jobban bejön."
Ha izmosodni szeretnél, keress fel egy személyi edzőt, vagy aki ért hozzá, mivel nem vagy képben... Nem becsmérlésként írom amúgy...!
9/11 A kérdező kommentje:
Csak bizonyos mértékig szeretnék. Nem akarok testépítőkhöz hasonló izmokat. Én megelégszem egy szálkás alkattal.
2014. ápr. 29. 22:17
10/11 tkodit válasza:
A bokszedzésen tudsz izmosodni, leginkább azért, mert van erősítés. Otthoni bohóckodással, technika nélkül zsákolni viszont mondhatni semmire sem jó. Megtanulni verekedni így nem lehet. Ha már van némi alapod, akkor a zsákolás egy jó kardió edzés amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!