Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A box mennyire izmosít?

A box mennyire izmosít?

Figyelt kérdés
Nem edzőtermi, csak otthoni szinten szereném csinálni. Most akarok zsákot venni, és pár napja kezdtem el árynékboxolni 2 kilós súlyzókkal a kezekben.

2014. ápr. 29. 21:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ez mit keres a politika - jog témakörben?

Amúgy azt az izmot amit használsz bizonyos szinten biztosan... De most hadd ne kelljen előadást tartani a jó étrendről (!), meg a különbségről otthoni bokszzsákütögetés meg edzőtermi súlyzós edzés közt...

2014. ápr. 29. 21:21
 2/11 anonim ***** válasza:
biztos cigánykodni akar.Utcaibox.De egészen addig amíg jól szájba nem verik.Aztán megsütheti a tudományát és az izmait
2014. ápr. 29. 21:23
 3/11 anonim válasza:
45%
Annyira nem mint a cementpakolás.
2014. ápr. 29. 21:27
 4/11 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a koreai meg ukrán parlamentben olykor látható jelenetek miatt került a kérdés ebbe a kategóriába.
2014. ápr. 29. 21:27
 5/11 A kérdező kommentje:
Véletlenül került ide sorry
2014. ápr. 29. 21:44
 6/11 A kérdező kommentje:
Fehér ember vagyok nem szoktam cigánykodni. Mi van senki sem szeret azért vagy ilyen kötekedő ? :D
2014. ápr. 29. 21:47
 7/11 A kérdező kommentje:
A fegyencedzést csinálom és ammellé gondoltam csak kis kiegészítésnek. A súlyzós edzés helyett én inkább kardiózom, nekem az jobban bejön.
2014. ápr. 29. 21:51
 8/11 anonim ***** válasza:

"A súlyzós edzés helyett én inkább kardiózom, nekem az jobban bejön."

Ha izmosodni szeretnél, keress fel egy személyi edzőt, vagy aki ért hozzá, mivel nem vagy képben... Nem becsmérlésként írom amúgy...!

2014. ápr. 29. 22:08
 9/11 A kérdező kommentje:
Csak bizonyos mértékig szeretnék. Nem akarok testépítőkhöz hasonló izmokat. Én megelégszem egy szálkás alkattal.
2014. ápr. 29. 22:17
 10/11 tkodit ***** válasza:
A bokszedzésen tudsz izmosodni, leginkább azért, mert van erősítés. Otthoni bohóckodással, technika nélkül zsákolni viszont mondhatni semmire sem jó. Megtanulni verekedni így nem lehet. Ha már van némi alapod, akkor a zsákolás egy jó kardió edzés amúgy.
2014. ápr. 29. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!