Kondiba hogy kéne edzenem, mindenből kicsit vagy egy nap 1.2 dolog? Mi a jobb?
lány vagyok és kondiba kezdek. fogok futni sokat, de szeretnék mellette súlyzós edzést is. 8 kg kell fogynom, az van zsírban pluszba.
Nos a kérdésem az hogy csináljak ilyen lábnapot, meg mell bicepsz stb, vagy minden ből egy kicsit mindig mikor lent vagyok? hogy a jobb szép és formás szeretnék lenni :)
Pár hónapig menjen még heti 3 napos teljes testes edzés. Azaz minden izomcsoportra 1-1 alapgyakorlat. Gyakorlatonként 3-4 sorozat, akkora súlyokkal, amivel megy éppen 10-12 ismétlés. Tehát nem mindegy, hogy guggolsz vagy bicepszezel, más-más súly kell hozzá.
Olvasd el a sárga kapszula című könyvet, keress rá, benne vannak az alapok.
A kaja is fontos, szálkásító diéta kell.
Ne mindent egyszerre, Isten ments... és külön láb, mell, bicepsz nap sem kell.
Egyszerűen csak átmozgató edzést csinálj vagy ha úgy érzed akkor csak szálkásíts.
Az átmozgató edzéshez itt egy link:
Illetve mellé még csinálhatsz aerob edzést is, de a futás is tökéletes. Még annyi, hogy a kajádra nagyon figyelj, az édességeket nagyon kerüld, de az oldalon amit linkeltem ott találsz értrendeket is, fogyáshoz, diétához is.
Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!