Az lenne a nagy dolog hogy szerintetek melyik a jobb MMA, Ju Jutsu vagy taekwando? Kivancsi vagyok mivel ez a 3 a favorit és még nem tudom h meiket kezgyem el
Önvédelem hobbi szinten? lol vagy meg tudod magad védeni egy támadás esetén vagy meghalsz a hobbi szint nem tudom mit takar. Önvédelemre egyértelműen egy harcművészet készit fel, pl a jujutsu, de normális edzés esetén nem foglalkoznak versenyekkel, egy harcművészettel egyszerűen ne férnek össze a versenyek. A taekwando az olyan öszvér szerű dolog, de erőteljesen rúgás centrikus ami z önvédelem terén erőteljesen megkérdőjelezhető.
Az MMA meg egy szabályrendszer amelyben különböző küzdősportokban jártas emberek játszhatnak egymással, m már vannak MMA "edzések" ahol innen onnan csipegetett tudást oktatnak, de ez nem ér fel az adott ágak keverékének külön külön tanulásával, önvédelemre meg végképp alkalmatlan.
Picit tisztázni kéne a fejedben a fogalmakat és a célokat, persze ez Magyarországon nem könnyű, mert sok olyan dolog jött át harcművészetek terén ami erőteljesen megkérdőjelezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!