ProMix jobb ízű mint a Power Protein?
Pár doboz Power-t már letoltam, egész megszoktam az ízét, viszont a ProMix sem sokkal drágább, és lehet kipróbálom azt is, tudom hogy semmi különbséget nem éreznék a két termék közt, csak ha esetleg jobb az íze akkor lehet bepróbálkozok 1 vödörrel.
Illetve szerintetek melyik érné meg jobban hobbi szinten:
5kg 100% Whey Protein
7kg ProMix
Kb egy árban vannak, a ProMix-ből többet tudnák inni, viszont a tiszta tejsavó jobban hasznosul...segítenétek választani?
a promix jobb ízű,power után már már üdítő.
5kiló tejsavó szerintem jobb mint 7kiló promix.
Lehet az 5kg-os Whey Pro lesz...mert igaz hogy gyorsabban szívódik fel, de az jobban tud hasznosulni, rövidebb idő alatt is jobban táplálja az izmokat...
Még a Myofusion fehérjén vacilálok, sokan szeretik. Bár kétlem hogy érezni lehetne a különbséget a Whey és Myo között. Vagy igen?
semmit sem vennél észre a kettő között , végül is a myo jobb , mert az izolátum +koncentrátum még a 100% whey prof csak koncentrátum , de én a helyedbe nem vennék myo-t akkor már egy izolátum a scitec-től ( van egy ilyen 4kgos kiszerelés) ugyan olyan árban van kb mint a myo , DE neked ezek teljesen feleslegesek , bőven elég a sima tejsavó koncentrátum
ha esetleg jobban érdekel a téma olvasd el ezt( vagy ha nem tudod mi a különbség a koncentrátum és izolátum között)
5 kiló Whey Protein 3,666 kg tejsavófehérje-koncentrátumot,
7 kiló ProMix 4,912 kg kevert fehérjét tartalmaz.
Edzés után inkább az előbbi, napi proteinadag kiegészítésére az utóbbi is jó.
full force simple whey protein számításba vetted mint lehetőség?
kicsit olcsóbb és mehetne hozzá egy 1kilós promix amit este innál.
reggel,edzés után pedig full force tejsavó.
én is azt akarok majd venni ha vissza tudok térni a testépítéshez.
veszek 3kiló full force simple wheyt
4kiló biotech power pro-t
800g kretin monohidrátot
4kiló dextrózt
aztán go edzeni.
Tudom mi a különbség az izolátum és koncentrátum közt, köszi!:)
dirtboy: igen,néztem a Full Force fehérjéjét is, viszont 1000 meg 1 féle kiegészítő van, és némelyikről olyan rémhíreket hallani hogy alig oldódik stb. (Persze a Power Proteintől bármelyik tejsavó jobb, csak biztosra akarok menni a Whey Pro-ról meg még eddig senkitől sem hallottam semmi rosszat.)
(Még az előző válaszolónak: A Myofusion-ba tojásfehérje is van, azt kihagytad!:)
Szerintem lesz egy 5kg-os Whey...mellé valamilyen szénhidrát, és ezzel úgy az anyagiak el is úsztak egy időre, többi kaja meg vitamin, aztán jönnek ismét a kevert fehérjék...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!