Hogyan kezdjek el futni? Hogyan érezzek rá a futás ízre, örömére? (Részleteket a kifejtős részben. )
A helyzet az, hogy 500 m sem bírok egyszerre végigfutni kocogva sem.
Az egy perc sem igazán megy, vagy legalább is már annyitól kifulladok, kocogva is.
Ilyen esetben hogy kezdjek neki mégis?
Irigylem azokat, akik már többet képesek futni.
Azok írják közösségi oldalak csoportjaiban, hogy nekik szinte hiányzik, ha kimarad a futás valami miatt.
Én meg elkezdeni sem bírom igazából.
30/N
Kérdező! Ismét 2# vagyok.
Megvettem az ugrálókötelet, kész vicc, amit csinálok. Nagyon hamar kifáradok. De lesz majd jobb is. Végül is az elmúlt 12 évben nem nagyon mozogtam szinte semmit.
Viszont találtam egy tök szimpatikus videót. Nem tagadom, már patakokban folyik rólam a víz.
A srác nagyon jól nyomja. A koreográfiát én nem mindig bírom követni, néha olyan gyors, meg van hogy csak a kezem mozog a lában nem :) Még csak kb. negyed órát csináltam végig, majd holnap folytatom. Most lazításképpen hulahoppozok egyet este meg ugrókötelezek, amennyit bírok (másfél perc).
http://www.youtube.com/watch?v=y9raJrc-X9k
De leszek még én is jobb, meg szebb :) Nem várok el magamtól olyan hűde nagy csodákat, fő a fokozatosság és folyamatosság
Szép napot neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!