Ki lehet zumba oktató? Alkatilag fontos, hogy vékonyak legyünk?
Másfél éve heti két alkalommal járok zumbázni, nagyon jól megy, az oktató is sokszor mondja, hogy akár mellé is állhatnék a színpadon, viszont nem vagyok vékony alkatú, 80 kg vagyok 170 cm magasságomhoz. Fizikailag nagyon jól bírom, akár két órát végig tudnék intenzíven zumbázni, mert egy éve otthon is zumbázok napi egy órát dvd-kre.
Mi a véleményetek erről?
Mi a véleményetek erről?
Kérdező!
Maradjunk annyiban, hogy vannak nálad sokkal tapasztaltabb emberek a sport témában. Aki tényleg ért a sporthoz és a helyes edzési módszerekhez, azok nagyon is jól tudják, hogy a zumba egy kalap bélsár. Te bevetted a marketingdumát, gratulálok....:/
Neked mindössze annyit kellene tenned, hogy kipróbálsz más edzési módszereket (pl: trx, ketlebell, hot iron, crossfit...stb.) és rögtön rájönnél, hogy a zumba szart sem ér. Többen csalódtak már a zumbában, persze a zumba marketingje még mindig erős az agymosásra, szóval hiába hagyja ott x ember a zumbát, rögtön megy zumbára 2-3x ember.
Nem tetszenek a negatív válaszok? Már bocsi, de ha rossz dologról kérdezel arra negatív választ is fogsz kapni. Pont olyan mintha azt kérdezted volna meg, hogy "Szerintetek is jó dolog a környezetszennyezés?" Nyilván erre a kérdésre sem válaszolna senki igenre (aki normális).
A zumbáról mindenki tudja, hogy egy nulla, nem fogják dicsérni a Te kedvedért, csak mert neked tetszik ez a pitsarisza, és bedőltél a marketingjüknek.
"Kedves 5. válaszoló, a nőknek már megbocsáss túlnyomó része NEM súlyemelést csinál, az egy férfi sport, és ha Ő ezt szeretné csinálni akkor csak rajta !!! :)"
Te idióta! Hol írtam én súlyemelést? Kettlebell-t, trx-et és crossfit-et írtam. Ezeknek nagy része saját testsúlyos. Kivéve a kettlebell, de ott sem dolgoznak nagy súllyal. És ne zavarjon, hogy csomó nő jár, az általam felsorolt edzésekre. Trx és a crossfit mióta férfi "sport"? Soha nem is volt az, sőt manapság lassan több nő csinálja, mint férfi.
Hagyjad 25., ne húzd fel magad.
Valakik még primitív konvenciókban gondolkodnak. 'A nők csináljanak nyomi edzéseket, mert azok nőiesek..'
és akkor még mondják hogy én nézem le a nőket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!