Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ki lehet zumba oktató? Alkatil...

Ki lehet zumba oktató? Alkatilag fontos, hogy vékonyak legyünk?

Figyelt kérdés

Másfél éve heti két alkalommal járok zumbázni, nagyon jól megy, az oktató is sokszor mondja, hogy akár mellé is állhatnék a színpadon, viszont nem vagyok vékony alkatú, 80 kg vagyok 170 cm magasságomhoz. Fizikailag nagyon jól bírom, akár két órát végig tudnék intenzíven zumbázni, mert egy éve otthon is zumbázok napi egy órát dvd-kre.

Mi a véleményetek erről?

Mi a véleményetek erről?

2014. ápr. 25. 11:53
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:

A zumba az semmi.

Modern pénzlehúzó divatos időpocsékolás, újabb divat ami semmit nem ad a nőknek de értelmes testedzés helyett csinálhatnak valami értelmetlen dolgot, persze ők meg ezt igénylik, mindenki boldog, mindenki gyenge és alacsony igényszintű..

Semmi nem kell hozzá, mivel a semmivel szemben nincsenek elvárások. Elmégy tanfolyamra és megcsinálod.

Tehát bárki lehet zumbaoktató.. mint ahogyan bárki tud s.zarni is.

2014. ápr. 25. 12:06
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
nem kell vékonynak lenni,de megnézném, hogy egy dagi zumbaoktató hogy gyõz meg valakit, hogyzumbázni érdemes
2014. ápr. 25. 12:23
 3/27 anonim ***** válasza:

Jó, mivel tiszta átverésről van szó, ezért a fitnessiparban minimum szokott lenni a látszat, hogy legalább az edző jó formában van.

És most hirtelen nem is tudtam olyan videót linkelni, ahol tényleg hájas oktató tartana ócska edzést.. olyat találtam ahol nagyon átlagos nők (mondjuk nem beteg testalkatúak) nyomatnak edzést, de azért aki beáll hozzájuk arra rá lehet mondani hogy .. szóval nem áll komolyan a testedzéshez, aki komolyan beáll ilyenek mellé edzeni (komolyan is gondolja az edzést, nem csak szórakozik egyet, mert az megint más hogy én beállok riszálni zumbára, az egy vicc lenne de nem minősítene engem, mert számomra ilyen mozgások eleve értéktelenek)

Egyik mondjuk nippon zengo edző

https://www.youtube.com/watch?v=0_Aqq_dEHPs

Neki talán a lénye idegesítő, alkatra oké, nincs gond vele.

A másik

https://www.youtube.com/watch?v=xcRo0j4UO10

Ő már azért nem az a tipikus cicababa fitneszedző forma, de hozzá is járnának edzésre, óó a női intelligencia mélységeiben és a divatok hatásának erejében nem kell kételkedni.

2014. ápr. 25. 12:32
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem az alkatod a dagadt hanem a zumba nem ér szart se.

Gratulalok mert pontosan 156 orat pazaroltal el az eletedbol.

2014. ápr. 25. 13:20
 5/27 anonim ***** válasza:
47%

Nem értem, hogy a mai nők miért ilyen ostobák. A zumba egy semmitérő hatástalan nulla "mozgás". A Shakira zenére történő pitsariszálástól nem fogsz sem lefogyni, és edzett sem leszel tőle. Ha már csajos mozgás kell, akkor nyomass normális aerobicot (a zumba, nippon zengo ..és a többi divatos marhaság amúgy is nem mások, mint az aerobic olcsó rosszul koppintott verziói, semmi egyedi nincsen bennük). Vagy ott van a TRX, crossfit, kettlebell vagy hot iron, minden normális nő ezeket nyomatja. Ezek még érnek is valamit. Na de a zumba? Egy újabb agymosó divat marhaság.

Egyébként pedig, hiába tudsz 2 órát is ugrálni a tv előtt dvd-re, ha nincsen zsírszegény diétás étrended, akkor nem leszel, sohasem vékony. Ha kaja nincs rendben, akkor csak "szalonna-rumba" amit csinálsz, és még csak nem is zumba.

2014. ápr. 25. 15:47
 6/27 anonim ***** válasza:

bárki elvégezheti.

de kellő önkritikával egy normális ember nem kezd el edzeni fogyni vágyó embereket,amikor alapvető táplálkozási ismeretekkel sincs tisztában-az elhízásod ugye-mert az bőven kimerítené a bort iszik de vizet prédikál esetét és hiteltelen is lenne.

2014. ápr. 25. 23:50
 7/27 anonim ***** válasza:
Az egyik válaszoló kicsit le van maradva nagyjából 30 évet.Nem a zsír a hibás az elhízás betegségben,hanem a szénhidrát többlet miatt kialakult kalória plusz leginkább.Ilyen arányokkal a kérdező is valószínűleg komoly szénhidrát és cukor függő.Viszont az edzés ajánlásai a téves étrendi nézeteket valló válaszolónak azok reálisak és valóban azokat lehet edzésnek nevezni.Az oktató meg bátorításból mondja neked ezeket,mert látja a lelkesedésed,de ne tedd nevetségessé magad.Dobj le egy 20ast értelmes diétával,csökkentsd a testzsírszázalékod ideális,vagy ha oktató akarsz lenni,akkor sportolói tartományba és akkor felállhatsz a színpadra,mint követendő példa.
2014. ápr. 26. 02:52
 8/27 anonim válasza:
Na hogy képbe tegyük itt nyilatkozó, csak lehúzó információt közlő, jelzőkkel élő vegetatív lényeket! A Zumba köré tényleg építettek egy jól kitalált marketinget,de a mozgás formája nagyon is hatékonyan hat a szervezetre. Mivel kardió edzésről van szó ezért ha odateszed magad lehet fogyni, nekem pasi létemre már 10 kiló ment le (evés/edzés - 70/30, ez is benne van). Rengeteget számít az edző személye, mennyire tud magával ragadni, és átadni azt amit tud. Persze vannak olyanok is akik fitnesz-esre veszik és vannak akik táncosabbra, ez általában az dönti el kinek milyen előélete volt. Véleményezők szerintem egyetlen élő edzésen sem voltak, max videón látták miről van szó. Nem kell minden tánclépést kilépned rendesen ahhoz hogy hatásos legyen, de ha csinálod tedd oda magad. Persze a gyári videókhoz képest amin majdhogynem profi táncosok nyomják egy magyar edzés túlsúlyos illetve nem szép lányokkal nem annyira színvonalas, de ők legalább csinálják és akarnak változni.
2014. ápr. 26. 07:56
 9/27 anonim ***** válasza:

XDDDDDDD egy pasi aki zumbázik.

Hahahahahahahahahahh te kis meleg.

2014. ápr. 26. 08:24
 10/27 anonim ***** válasza:

Kardio mozgás sem azt jelenti, hogy fogysz tőle :(

Te nem boxolni mentél, nem ütni és REAGÁLNI, valamilyen céllal kezdtél mozogni, hanem csak riszálod magad 'edzésként' ? :/

"Véleményezők szerintem egyetlen élő edzésen sem voltak"

De. A fórumon számos küzdősportoló, harcművész, testépítő, jógás, egészségtudatos és gondolkodó, komoly célokkal rendelkező ember ír akik nem egy edzésen voltak már lent.. nem is 10-en és nem is 100-on. És van bőven elképzelésük egy jó edzésről, annak felépítéséről és céljairól. Az elérhető eredményekről is.

" de ők legalább csinálják és akarnak változni."

Bugyutaságot csinálnak, amivel nem lesz jobb nekik. Nem fejlődik a mozgásuk, nem lesz jobb ideg-izom kapcsolatuk, nem lesznek jobb reflexeik, nem fogják tudni megvédeni magukat, nem fejlődik az ízületeik mozgástartománya, nem lesznek jobbak. Én is el tudok így eltölteni egy órát: olvasásnak hívom.

2014. ápr. 26. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!