Ha naponta tornázok videókra (kb.10-15 perc) akkor az is meg fog rajtam látszódni, vagy csak ha 40-60 perceseket csinálok?
Figyelt kérdés
XHIT Dialy, BeFiT videókra szoktam mozogni, és érdekel, hogy folytassam-e, vagy pedig nem lesz eredménye.2014. ápr. 20. 14:19
1/6 anonim válasza:
Ha most kezded, akkor eleinte ennyi is hasznos, de majd komolyabb edzések kellenek. A meglátszódást nem tudom mire érted, mert izmosodáshoz is és zsírleadáshoz is más-más étrend kell, tehát az a lényeg, hogy mennyi a makrotápanyag-beviteled: fehérje, zsír, ch.
2/6 anonim válasza:
Ha nagyon kezdő vagy akkor kicsit fittebb leszel de egy idő utan sehová sem vezet.
Főleg ha fogalmad sincs az étrendről meg a regenerációról.
3/6 anonim válasza:
De csak most nézem pontosabban: 10-15 perc?!
Normális sportokban ez bemelegítésnek is kevés..
4/6 anonim válasza:
Heti 3 brutális súlyzós edzést végzek, naponta 1 óra aerob edzéssel MINDENNAP és így is lassul a zsírvesztés.Vért izzadva is sokáig fog tartani elérnem egy rendes fizikumot és te azt képzeled, hogy ilyen bolhafingnyi energiabefektetéssel majd látszani is fog valami?Fogadjunk nő vagy, igazam van vagy igazam van?Ééédesistenem
5/6 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ezek milyen videók, de ha nagyon intenzív edzés, akkor napi 10-15 perc is meg fog látszódni, hosszútávon legalábbis mindenképp. (bár ez az étkezéstől is nagyban függ)
6/6 anonim válasza:
Az intenzívebb videókból simán jó. :) Persze egy 30-40 perces még jobb. Mindig csinálj belőlük kettőt ha van rá időd, és az úgy már rendes edzés.
Sokkal többet ér 20 perc intenzív mozgás, mint 60 perc lötyögés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!