Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám megmérni a...

Hogyan tudnám megmérni a testzsír%-omat? ( TÖBBI LENT )

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok, 184-185 cm és 75-76 kg. Szeretném megmérni a testzsír%-omat mivel nem nagyon tudom eldönteni, hogy tömegelnem vagy szálkásítanom kéne, de nem tudom, hogy hogy / hol lehetne megmérni. Egyébként sehol nincs rajtam felesleg.
2014. ápr. 17. 12:30
 1/1 anonim ***** válasza:

Akkor meg minek?? Minek megmérni száralékra a testzsírodat, mikor ránézésre be lehet nagyjából lőni, ennél pontosabban pedig nem is kell. Nem értem, minek vannak erre az emberek ráizgulva ennyire.

Te magad mondtad, hogy nincs rajtad felesleg, valamint hogy 185 centihez 75 kiló vagy. Akkor miért is kérdés, hogy tömegelned avagy szálkásítanod kell-e? Ennyi alapján nem látod, nem vagy képes eldönteni magadról? Mert szerintem egyértelmű. Nem egy kalkulátor által kiköpött számadat fogja megmondani, hogy mit kell tenned.

2014. ápr. 17. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!