Honnan tudnám? Hogy tudom megmérni? Nem értem?! (kép, lap) LÉCCI, KUKKANTS IDE!
Figyelt kérdés
A könyvemhez kéne borító...csak ugye, nekem a könyvem egy lapos egy oldal...hogy találok akkora képet, amilyen kell? Remélem érhető vagyok...
A válaszokat előre is köszönöm!
2012. máj. 5. 18:27
2/7 anonim válasza:
Én sem igazán értem a fogalmazásodból... Van egy könyved és borítót akarsz hozzá (csinálni?). Eddig oké. De hogy érted, hogy lapos egy oldal?! És hol akarsz te képet találni? Fejtsd ki bővebben és a fogalmazásodra is figyelj egy picit. :) Szerintem ha elolvasod a kérdést, még magad sem érted.
3/7 anonim válasza:
Nem bemutató (Power Point) ez? És milyen fotó kellene (téma)?
5/7 anonim válasza:
Hogy megtudd a kép szükséges méretét, a lap méretét elosztod 1 inch-csel, és szorzod azzal ahány DPI-ben nyomtatsz.
Például A4-es lap:
210mm/25,4 mm * DPI = szélesség (pixel)
297mm/25,4 mm * DPI = magasság (pixel)
300 DPI-ben nyomtatva ehhez egy minimum 2481*3510 pixeles kép kell.
6/7 anonim válasza:
Tehát egy A4 -es papír méretű képet szeretnél borítónak? (ugye Word-ben ez az alapformátum, ha csak nem állítottad át) És mit akarsz: letölteni netről, vagy magad megcsinálni?
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!