Mikrohullámú sütő: OM-028D Gyanúsan lassan melegít, pedig új. Hogyan tudnám megmérni a leadott teljesítményét?
Jó kérdés.
Szerintem tegyél bele 2dl nagyon hideg csapvizet. Másfél-két perc alatt szerintem illik neki felforrnia.
Van háztartási teljesítménymérő amivel meg lehet mérni a hálózatból felvett teljesítményt.A Conrad-nál van többféle, de a műszaki áruházakban is kapható.
Jól van beállítva a teljesítmény?
Lemértem:
Samsung 850W-os mikró, 2dl hideg kiengedett csapvizet 1 perc 37 mp alatt forral fel.
",be-ki kapcsolási időintervellaumok arányát változtatjuk"
Jól írod, de amúgy létezik inverteres mikró is, tehát a magnetron nem ki és bekapcsolással ér el 500W-ot, hanem fokozatosan képes leadni 500W teljesítményt. Nyilván az ilyen mikrók még drágábbak. Remélem ezeknek is majd leesik az áruk, mint az inverteres légkondícionálóké is.
Ezek a villanyhálózatra is jók, ugyanis nem hirtelen terhelik meg, hanem fokozatosan. És egy gyengébb villanyhálózat is képes üzemeltetni ezeket a készülékeket, amik ugyan elbírnák a sima ki-és bekapcsolgatós készülékeket is, ha a bekapcsolás pillanatába nem vágná le a biztosítékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!