Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fogyás után ottmaradt bőr....

Lelkesnoname kérdése:

Fogyás után ottmaradt bőr. Mit tegyek? 16/F

Figyelt kérdés
Sziasztok! 16 éves fiú vagyok és másfél éve még majdnem 90 kiló voltam, azóta kb 20 kilót fogytam és fél éve tartom a súlyom, valamint edzőterembe járok, futok, társastáncolok(tam) és kezdek formába vágódni, szerencsére a környezetemből is pozitív visszajelzéseket kapok, viszont... én még mindig nem vagyok elégedett magammal. Azóta, hogy lefogytam, a bőröm felülete nem nagyon csökkent és ez számomra nagyon zavaró, azt hittem, ez idővel eltűnik, de fél éve fogytam le és azóta sem akar eltűnni az a pár +centi bőrréteg... vannak ez ellen különféle gyakorlatok/technikák, amivel el lehet tüntetni? Köszönöm előre is! :)
2014. ápr. 13. 21:14
 1/2 anonim ***** válasza:

sok c-vitamin, "tiszta"étrend, megfelelõ mennyiségû vízfogyasztás és nem utolsó sorban idõ... fél év nem idõ, kell ehhez 2-3 év is..

vagy mûtét...

hideg/meleg zuhany, meg testápolók stb stb elõsegítheti, de a fõ tényezõ a homeosztázis és az idõ... én 40+ kg ot adtam le, gondolj bele nálam mennyi bõr maradt...

2014. ápr. 14. 07:59
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat! sajnos nálam a türelem nem nagy erény, de igyekszem kibírni... mellesleg gratulálok a sikeres fogyásodhoz! :)
2014. ápr. 14. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!