Milyen fehérjét ajánlotok kezdőknek? 16/f
Testsúlyod megszorzod 1,5-el, (2 neked túl sok lenne szerintem.) Viszont ha sokat nősz még akkor finoman a kondizással, nem jó túl fiatalon kezdeni. Attól függ mit eszel, ha alapból sok csirkét és tojást eszel akkor lehet nem is kell neked kiegészítő. Biotech usa zero fehérje jó minőségű és finom, én ezt iszom, de részben azért, mert vega vagyok. 84% tejfehérje, aszpartám és cukormentes.
Először azt kéne belőni jelenleg mennyi fehérjét eszel.
Szeretnék írni neked egy szép szöveget, de úgyis sokan lefognak engem hülyézni és el fognak küldeni egy másik tájra....Na most ugye a fehérjepor sokkal gyorsabban szívódik fel mint ahogy pl: a csirkemellet emészted. A gyorsabb felszívódás miatt leterheli a májad és a veséidet a por, ez mellett rengeteg sav termelődik. Túl gyorsan emészted meg, ezáltal hamarabb és a normálisnál sokkal több kerül a véráramba. Ezért okozhat problémákat, mint pl:érrendszeri problémákat, vesebajt, májproblémákat.
Ez nem egyből alakul ki, de egy idő után biztos hogy károsodást okoz. Ha egy szervedet állandóan túlterheled az bizony megbetegszik. Sokan kimondják a veszély okát "Csak annyi hogy gyorsabban szívódik fel" pont ez az amiért bajt tud okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!