Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Csapott vállam van, mit...

Csapott vállam van, mit csináljak?

Figyelt kérdés

14 éves fiú vagyok 184 cm, rengeteget edzettem de nagyon csapott vállam van és már nem birom magam elviselni miatta, felhúzom amikor suliba vagyok és kérek minden válaszolót hogy ne negatívan válaszoljanak épp eléggé bént:(

és felnőtt korba is így fogok kinézni??

kép: [link]

2014. ápr. 4. 22:27
 1/2 tkodit ***** válasza:
Ha nem bírod magad elviselni miatta, akkor ott nem a vállad a legfőbb probléma. Egyébként meg eddz csuklyára, vállakra, plusz hátazz rendesen, ezek mind segítenek majd a dolog optikáján.
2014. ápr. 5. 01:59
 2/2 anonim ***** válasza:

a mell és a hát edzésre állj rá keményen,akkor nagyban javíthatod az arányt.

fekvenyomás,tárogatás,pull over,húzódzkodás,melltámaszos evezés,t rudas evezés,hiperhajlítás.

minden hónapban mérd a mell-hát kerületet,ha rendesen edzel és sokat eszel havi 2-3 centiket is nőhet a kerület,így javul az arány.

2014. ápr. 5. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!